![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte iti dau dreptate, asa e comunicarea cu cei apropiati si de incredere iti face bine. mercic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
probabil este o probema sentimentala..te sustinem si noi moral de aici si sunt sigura ca o sa treci tu si peste asta.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
simt cum totul se naruie ca un joc de carti in jurul meu si nu am puterea sa fac nimic Eu nu sunt depresiva...poate am ca orice om motive de tristete dar tare ma simt aproape de ce spune zibba cu cartile de joc si lipsa puterii de a face ceva...uneori cred ca trebuie sa acceptam si sa mergem mai departe pentru ca oricat ne-am dori sunt probleme care pur si simplu a lor rezolvare nu sta in puterea noastra(nu ca eu as accepta asa usor) Ma uitam si in bar la Tits...fiecare se plange de ceva...o fi primavara...ladies capul sus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Smile |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
katy esti o scumpa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am ras cu pofta
ai mare dreptate si tu si zibba trebuie sa lasam la o parte pesimismul chiar daca se tine cateodata scai de noi si nu mai vrea sa plece (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 26-June 07 Member No.: 1,862 ![]() |
Ba mie sa mi se ia doar kilogramele in plus, nu si mancarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa fie iar vineri, ca inceputurile de saptamana ma omoaaaaraaaa.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar ploaia asta bacoviana ma ingroapa Asa as vrea si eu sa scap de kilogramele in plus fara sa renunt la felurile mele de mancare preferate!Dar se va vedea daca se poate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Cred ca ma incadrez la topicul asta. Tocmai ne-a tras clapa propietarul apartamentului pe care trebuia sa il cumparam, nu mai vrea cu credit....asta dupa ce l-am asteptat 2 luni..dupa ce i-am inteles toate problemele cu mostenitorii, cu actele..ooo mareee abrambureala, dar care ne-a impiedicat sa facem precontract...dar preturile intre timp au crescut......si nu stiu ce vom mai gasi!!!!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf jolie imi pare rau sa aud.
cu siguranta gasiti altceva. trebuie doar sa aveti rabdare... piata imobiliara e ca la nebuni oricum... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
mersi forte, sper sa gasim, desi sunt tare demoralizata
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa gasiti, sunt sigura de asta (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
pur si simplu, n-a fost sa fie asta pentru voi. si eu stau cu chirie, stiu cum e, momentan, astept ... inca un an doi. trebuie sa se calmeze piata si la noi. da-l incolo de nebun - daca a avut probleme cu mostenitorii samd cine stie ce "surprize" puteati sa aveti in viitor. eu sunt sigura ca daca intrebi pisicile alea frumoase ale tale ce parere au, o sa-ti zica la fel ca mine- "mami, las' ca gasim noi, noi sa fim sanatosi si sa ne iubim" |
|
|
![]()
|
|
forte, te pup..adevarul este ca acum stam cu chirie..dar nu stam rau....avem muult spatiu, si e un ap tare frumos....mai cautam, mai asteptam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 09:21 AM |
|