IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Clubul depresivilor, Pentru cei care trec prin momente grele
Sucre
post Sep 3 2007, 07:18 PM
Post #171

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,148

[b]cautam un articol despre depresie si am nimerit sa citesc ce scrieti voi...incerc sa incurajez un prieten dar de fapt citind articolul imi dau seama ca ma regasesc pe acolo...e interesant cum traiesti zi de zi pretinzand ca nu ai nimic..si de fapt starea se adanceste cu trecerea anilor, nimic nu te mai face sa zambesti, lumea pare o nebuloasa in miscare si tu te trezesti ca esti langa analizand in cele mai mici detalii..detalii ca micile rotite din marele mecanism care te inebunesc...e ca si cum cauti ceva si nu-l mai gasesti niciodata..acea neliniste care creste ca un vuiet si apoi se opreste, crezi ca a disparut insa e doar adormita...m-am mutat intr-un oras care il detest atat de tare incat nici daca vreau paine de jos de la magazin nu cobor..e si mai interesant ca duca ce am scris asta peste 5 minute nici nu o sa mai recunosc ca am simtit asa ceva...toate cele bune
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Sep 3 2007, 07:32 PM
Post #172

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Sucre! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Sep 12 2007, 12:16 AM
Post #173

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

din cauza acneei am ajuns sa fiu depresiva.daca fata imi arata ca naiba nu ma mai intereseaza nimic.atat timp cat ma uit in oglinda si ma sperii cand vad ca sunt un monstru nu ma mai gandesc decat la moarte.suna trist,dar asta e.

+Quote Post
Florina
post Sep 12 2007, 01:14 AM
Post #174

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Uai si eu intram in depresii de multe ori din cauza acneei. Aveam momente in care eram cu moralul la pamant din cauza asta ziceam ca is cea mai urata, ca is hidoasa, ca is un mic monstru, un esec al naturii si prostii din astea .... Vara trecuta chiar m-am inchis in casa 2 saptamani, nu am iesit nici pana la magazin, stateam in casa si plangeam si cautam informatii despre cum sa scap de acnee. Am descoperit multe si am testat multe pe moaca mea unele au mers altele nu A trecut aproape un an la cea mai crunta depresie (alea 2 sapt) de atunci situatia tenului meu sa inbunatatit foarte mult fapt pt care am devenit si eu mai vesela nu mai sunt depresiva (cel putin nu din cauza asta) . Ma ajutat mult si faptul ca am gasit atunci baiatul care sa ma iubeasca asa cum eram cu tot cu cosurile mele. Persevereaza cu tratamentele pt ca si cea mai mica inbunatatire a tenului o sa te ajute sa scapi de depresii. Eu acuma am scapat aproape total de starile de malancolie din cauza acneei inca mai am mult pana o sa am un ten de portelam dar cu fond de ten arat bine. Asa ca nu dispera pt ca folosind tratamente dispar si cosurile incet incet Eu acuma folosesc roaccutane si is multumita de rezultate (mai am 2 si ceva de tratament).
Plansul nu te ajuta cu nimic si nici depresiile asa ca trage aer in pipt si repetati mereu ca ESTI CEA MAI FRUMOASA. O sa te simti mult mai bine si o sa poti sa o iei de la capat cu un alt tratament care poate o sa fie miraculos si o sa scapi. Uita de ideea cu monstru ti-o spun pt ca si eu am trecut prin asta si stiu ca e groaznic sa te vezi asa. Recapatati respectul pt tine Esti cea mai frumoasa! Acneea e doar problema pe care terebuie sa o rezolvi si dak esti suparata si stresata nu o sa dea rezultate mai bune tratamentele ba din contra stresul poate fi o cauza a acneei.

+Quote Post
angeldust
post Sep 12 2007, 09:00 AM
Post #175

Musafir

E drept ca si pe mine ma impinge de multe ori problema cu tenul in pragul disperarii. Si nu e vorba atat de increderea in sine, e vorba ca te simti neputincios vazand ca incerci 101 tratamente si tot degeaba. Si nici nu poti sa maschezi usor problema cum faci cu niste kilograme in plus sau cu celulita de exemplu. Fatza e mereu descoperita si in prim plan si normal ca te afecteaza sa te izbesti in fiecare zi cand te trezesti si te uiti in oglinda de o moaca plina de bube.
Ce pot sa zic...in timp te obisnuiesti, ca si cu orice altceva. Trebuie doar sa perseverezi si sa gasesti tratamentul care tine cat de cat problema sub control si sa nu iti mai imaginezi ca oamenii te privesc cu lupa, asa cum o faci tu.

+Quote Post
Pastelata
post Sep 15 2007, 08:55 PM
Post #176

Dependent

Member No.: 2,031

vreau sa mor.sau sa mi se vindece acneea. e trist cum o zi arati *nu pot sa zic bine* atat cat sa nu te sperii si apoi sa faci un pas inapoi cand te vezi in oglinda.
da,am prieteni,vorbim,radem,chestii(nu despre problema mea cu acneea,si daca da,doar superficial "hai ma..ca iti trece"-nici eu nu ma plang prea mult doar ceva de gen "pfoai cum arat"- oricum asta doar cu o prietena apropiata)
cand sunt singura,acasa..atunci e rau.atunci ma analizez si ma gandesc de ce dracu arat asa?
poate vedeti un caz la stirile de la ora 5 cu fetita care s-a sinucis din cauza acneei.yay,ce bine e sa fii mort!vorba lu drumes.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 09:12 PM
Post #177

Musafir

Cati ani ai?
Eu n-am nicio mila fata de sinucigasi, doar oroare! Ceea ce spui e ingrozitor si nicidecum artistic, fie ca-l parafrazezi pe Drumeş.

+Quote Post
angeldust
post Sep 15 2007, 09:51 PM
Post #178

Musafir

Si mie imi vine sa ma sinucid azi ca arat de parca as avea pojar , dar sa ma sinucid doar asa metaforic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca pana la urma I'm too smart and sexy chiar si asa buboasa si nu mi-ar sta deloc bine la 2m sub pamant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) C'mon, cum draku sa te sinucizi de la niste bube pe fatza? Normal ca ai vrea sa nu le ai, ce ? crezi ca eu nu as vrea? Dar acum nu le poti avea pe toate in viata, trebuie sa inveti sa iti pui in valoare calitatile ca sa compensezi pentru micile imperfectiuni (pentru ca astea cu acneea sunt MICI!). Pai daca s-ar sinucide toate care nu au ten perfect, apoi ar urma alea care au kilograme in plus, apoi toate care au celulita, apoi s-ar sinucide in fiecare dimineata cate una ca nu ii sta bine parul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Wtf? Asta e, viata e grea, e drept ca nu e pentru lasi si oameni care nu stiu sa se ajute singuri. Stand up an fight sau daca nu lasa-i pe altii ca sunt destui care vor sa traiasca si fara o mana sau un picior!

Pe la topicul despre acnee te-ai uitat? Ai incercat deja tot ce scrie acolo? Sau ai vrea sa iti dispara problema asa peste noapte?

+Quote Post
kary_pink
post Sep 15 2007, 09:56 PM
Post #179

Musafir

QUOTE(Pastelata @ Sep 15 2007, 08:55 PM) *
vreau sa mor.sau sa mi se vindece acneea. e trist cum o zi arati *nu pot sa zic bine* atat cat sa nu te sperii si apoi sa faci un pas inapoi cand te vezi in oglinda.
da,am prieteni,vorbim,radem,chestii(nu despre problema mea cu acneea,si daca da,doar superficial "hai ma..ca iti trece"-nici eu nu ma plang prea mult doar ceva de gen "pfoai cum arat"- oricum asta doar cu o prietena apropiata)
cand sunt singura,acasa..atunci e rau.atunci ma analizez si ma gandesc de ce dracu arat asa?
poate vedeti un caz la stirile de la ora 5 cu fetita care s-a sinucis din cauza acneei.yay,ce bine e sa fii mort!vorba lu drumes.

Stiu, nu este tocmai placut sa ai acnee, de la problema estetica se poate ajunge la mari probleme psihice dar draga Pastelata oricat de complexata ai fi din aceasta cauza nu crezi ca exagerezi?
Gandeste'te la cei care nu au o mana/picior, care stau in carucioare, sau chiar paralizati la pat, care sunt orbi sau orfani... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Priveste topicul despre acnee si ai sa vezi ca nu esti singura in aceasta situatie, poate afli si metode de vindecare pe care tu nu le-ai incercat ...

later edit...Angel (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 10:03 PM
Post #180

Musafir

pai eu daca ar fi fost sa ma sinucid de la cate compexe imi faceam zilnic si inca imi fac eram moarta demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu te mai gandi la sinucidere ca nu e bine , gandeste te la solutii si nu te descuraja orice problema are cate o rezolvare nu mai suntem pe vremuri medicina a evoluat

+Quote Post

35 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2025 - 07:35 PM