![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
si sa il fac ca sa-mi faca mai mult rau?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa inteleg ca iti mai trebuie bani sa ti se faca vaccinul de aia nu l ai facut pana acum sau cum ?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pastelata, daca autovaccinul ar fi putut sa iti faca rau, medicii nu l-ar mai fi recomandat.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, vaccinul nu-i tocmai eficient, sau cel putin in multe cazuri n-a avut niciun efect, plus ca tre sa-ti injecteze bacteriile prelevate dintr-o pustula activa si multiplicate. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Eu nu cred ca totusi ea poate avea probleme la fel de mari ca oamenii astia, de exemplu. Scuze pentru imaginile soc: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/acne_nodulocystic.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/Acne_Vulgaris-B.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/acne1.jpg) Roaccutane este tratamentul ultim in care ar trebui sa-ti pui cele mai mari sperante. unii n-au noroc nici cu el, dar altii chair da. Il iei prescris de dermatolog, esti eleva deci cred ca ti-l da compensat sau gratuit si te ingrijeste cu hepatoprotectoare si imunostimulatoare si tot ce mai trebuie. Avem topicuri despre asta, incearca sa le studiezi mai cu atentie. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
walpu.. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
e exagerare.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se par exagerate pozele. Dar exista si fond de ten, creioane si paste de acoperire, nu trebuie sa-si duca nimeni bubele la plimbare.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din pacate nu sunt exagerari sunt realitati
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e nicio exagerare. Asa se manifesta adevarata acnee vulgara si cea nodulochistica. Ce plangem si deplangem noi sau na, unele dintre noi, sunt forme mult prea usoare.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
nu mai imi trebuie bani pentru vaccin.doar ca nu il mai fac pentru ca, chiar un medic mi-a zis "hotarat nu autovaccinului pentru ca nu are temelii stiintifice si va poate dezechilibra imunitatea".
in fine,nu e chiar vorba de bani pentru ca sunt convinsa ai mei ar face orice ca sa-mi treaca.dar la cate am incercat.. pozele alea ma sperie.nici n-am putut sa ma uit bine la ele.sper sa nu ajung sa arat asa niciodata. walpurgik,nu,nu arat asa.nu se compara..nici pe departe.adica ce arati tu presupun ca sunt niste cazuri extrem de rare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
exagerate pentru ca eu nu cred ca la ea e asa de grav. e varsta, toate am trecut prin asta. si constat cu uimire (sau nu) ca foarte multe am supravietuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu, la asta ma gandeam si eu.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 11:13 AM |
|