IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Clubul depresivilor, Pentru cei care trec prin momente grele
Pastelata
post Sep 15 2007, 11:20 PM
Post #191

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

si sa il fac ca sa-mi faca mai mult rau?
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 11:21 PM
Post #192

Musafir

sa inteleg ca iti mai trebuie bani sa ti se faca vaccinul de aia nu l ai facut pana acum sau cum ?

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2007, 11:23 PM
Post #193

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pastelata, daca autovaccinul ar fi putut sa iti faca rau, medicii nu l-ar mai fi recomandat.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 11:23 PM
Post #194

Musafir

Di, vaccinul nu-i tocmai eficient, sau cel putin in multe cazuri n-a avut niciun efect, plus ca tre sa-ti injecteze bacteriile prelevate dintr-o pustula activa si multiplicate. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Eu nu cred ca totusi ea poate avea probleme la fel de mari ca oamenii astia, de exemplu. Scuze pentru imaginile soc:
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/acne_nodulocystic.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/Acne_Vulgaris-B.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/acne1.jpg)
Roaccutane este tratamentul ultim in care ar trebui sa-ti pui cele mai mari sperante. unii n-au noroc nici cu el, dar altii chair da. Il iei prescris de dermatolog, esti eleva deci cred ca ti-l da compensat sau gratuit si te ingrijeste cu hepatoprotectoare si imunostimulatoare si tot ce mai trebuie. Avem topicuri despre asta, incearca sa le studiezi mai cu atentie.

+Quote Post
Meg
post Sep 15 2007, 11:28 PM
Post #195

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

walpu.. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
e exagerare..

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2007, 11:32 PM
Post #196

Musafir

Mie nu mi se par exagerate pozele. Dar exista si fond de ten, creioane si paste de acoperire, nu trebuie sa-si duca nimeni bubele la plimbare.

+Quote Post
divi2007
post Sep 15 2007, 11:33 PM
Post #197

Musafir

din pacate nu sunt exagerari sunt realitati

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 11:33 PM
Post #198

Musafir

Nu e nicio exagerare. Asa se manifesta adevarata acnee vulgara si cea nodulochistica. Ce plangem si deplangem noi sau na, unele dintre noi, sunt forme mult prea usoare.

+Quote Post
Pastelata
post Sep 15 2007, 11:35 PM
Post #199

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

nu mai imi trebuie bani pentru vaccin.doar ca nu il mai fac pentru ca, chiar un medic mi-a zis "hotarat nu autovaccinului pentru ca nu are temelii stiintifice si va poate dezechilibra imunitatea".
in fine,nu e chiar vorba de bani pentru ca sunt convinsa ai mei ar face orice ca sa-mi treaca.dar la cate am incercat..
pozele alea ma sperie.nici n-am putut sa ma uit bine la ele.sper sa nu ajung sa arat asa niciodata.
walpurgik,nu,nu arat asa.nu se compara..nici pe departe.adica ce arati tu presupun ca sunt niste cazuri extrem de rare.

+Quote Post
Meg
post Sep 15 2007, 11:35 PM
Post #200

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

exagerate pentru ca eu nu cred ca la ea e asa de grav. e varsta, toate am trecut prin asta. si constat cu uimire (sau nu) ca foarte multe am supravietuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu, la asta ma gandeam si eu..

+Quote Post

35 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 11:13 AM