IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Clubul depresivilor, Pentru cei care trec prin momente grele
divi2007
post Sep 15 2007, 11:38 PM
Post #201

Musafir

vezi ca se poate mai rau, uite pozele astea ar trebui sa ti incredere si sa zambesti cand te uiti in oglinda pt ca nu e ceva grav, se poate mult mai rau dupa cum ai vazut
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 11:39 PM
Post #202

Musafir

Sunt cazuri clinice si nu sunt rare.
Uite si acneea juvenila: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/teenaged-girl-with-acne.jpg)

+Quote Post
Pastelata
post Sep 15 2007, 11:40 PM
Post #203

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

daca tot comparati,spuneti-i cuiva care nu are o mana sa se gandeasca la altii care nu le au pe amandoua.
chiar nu are rost.
in fine,pot sa zic ca ma simt *macar* un pic mai bine dupa ce am citit ce mi-ati scris.dar stiu ca asa se intampla mereu,si 2zile sunt vesela si 3 trista.

+Quote Post
angeldust
post Sep 15 2007, 11:44 PM
Post #204

Musafir

Eu am ramas blocata pe "am 15 ani" si apoi "mi-a distrus viata" :|
Scuze dar nu pot sa citesc mai departe.
Eu am 24 si mi se pare ca viata mea abia incepe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Oricum, pari foarte matura pentru cei 15 ani din felul in care scrii. Pacat ca nu dai dovada de maturitate si in privinta acestui subiect.

+Quote Post
kary_pink
post Sep 15 2007, 11:44 PM
Post #205

Musafir

Dupa ce am vazut pozele astea chiar ma simt o norocoasa si vorba lu Kalua, exista fond de ten sau batoane corectoare...

Nu cred ca la varsta ei sunt recomandate tratamente gen Roaccutane... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 15 2007, 11:46 PM
Post #206

Musafir

pai cei fara o mana cred ca se gandesc la cei fara 2..altfel nu se explica vointa unora.si nu mai fi asa defensiva!eu doar incerc sa-ti zic o metoda prin care sa scapi de depresia asta.stiu ca la varsta ta...orice se poate transforma intr-o tragedie....

+Quote Post
Pastelata
post Sep 15 2007, 11:53 PM
Post #207

Dependent

angeldust,da. 1an jumate din viata,in care m-am saturat sa trec prin momente penibile si sa trebuiasca sa "fake a smile".
exact,sunt penibila si ce mai vreti voi,imi dau seama de asta fara sa-mi spuna cineva.chiar si cand ma gandesc ca ar fi mai bine sa nu mai traiesc imi dau seama ca e penibil,si ca apoi,dupa ce voi trece de faza asta,imi va fi rusine ca gandeam asa.
unii poate zic ca e si teribilism,dar nu e.oricum stiu ca n-as fi in stare sa ma sinucid,desi am luat o data vreo 6pastile,da doar ca sa ma doara si altceva si sa nu ma mai gandesc la asta.
nu e chiar asa roz cum vedeti voi: "uite si fetita asta de 15 ani care e la pubertate si are cosuri si vrea sa moara".si imi pare rau ca nu e asa.

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 12:03 AM
Post #208

Musafir

Nu, nu e roz deloc, pentru ca nu e normal si e foarte trist ca o problema ca asta sa te consume in asemenea hal. Daca nu as fi avut si eu problema asta chiar nu ma bagam in discuite ca ma gandeam "domle poate nu inteleg eu" . Dar inteleg si stiu ca sentimentul ca esti neputincios si orice ai face tot nu e bine ajunge sa te termine psihic la un moment dat. Dar asta doar pentru ca il lasi...si pentru ca te concentrezi toata ziua asupra acestei probleme, in loc sa iti traiesti viata care asa cum e, cu bube fara bube, trece pe langa tine si tu pierzi niste ani frumosi stand si plangand cu mucii in perna.

Vreau sa iti spun ca am avut un moment in care chiar aratam aproape ca intr-una din pozele alea si nu exagerez deloc. Si s-a intamplat sa treaca niste copilite de vreo 10-11 ani pe langa mine si sa zica (tare ca doar am auzit) "Doaaamne cum arata aia". Si crede-ma ca imi venea sa ma dau cu capul de pereti, dar m-am abtinut, am cautat pe net, m-am informat....si uite asa am ajuns pe un forum, de acolo pe elady, aici am intalnit o gramada de fete minunate pe care altfel poate nu le-as fi intalnit....deci pentru mine tot raul a fost spre bine.

+Quote Post
Pastelata
post Sep 16 2007, 12:04 AM
Post #209

Dependent

exact.

+Quote Post
albinuza
post Sep 16 2007, 12:13 AM
Post #210

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna seara!
dragalasaaaa!!! am citit si m-am crucit!
nici nu se pune problema de o viata distrusa la cei 15 ani ai tai!
dupa parerea mea tu nu ai numai o problema de aspect.la tine a devenit o problema psihica!
mie imi venea sa o dau cu capul de toti peretii pe sor-mea(si anume rozy) care, pe la varsta ta nu vroia sa se mai duca la scoala din cauza aceleeasi probleme! Slava Domnului am adus-o cu picioarele pe pamant!
acum serios!! parintii tai s-au gandit macar o secunda sa te duca la cateva sedinte cu un psiholog? cred ca te-ar ajuta foarte mult! psihic! daca reusesti sa-ti accepti problema, ulterior vei trata cu totul altfel problema!parerea mea!
am avut in liceu o colega care avea tenul cam ca persoana din poza a 2-a. tot liceul. si a avut si prieten si tot ce era normal la varsta aia! acum, cand si-a rezolvat problema cu tenul, s-a maritat cu acelasi tip care a placut-o si a iubit-o cu tot cu "bube".
nu mai dramatiza in stilul asta ca nu are nici un rost!
te pup si multa tarie iti urez!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post

35 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2025 - 07:40 AM