IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Clubul depresivilor, Pentru cei care trec prin momente grele
Pastelata
post Sep 16 2007, 12:19 AM
Post #211

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

imi pare rau ca nu sunt genu ALA de persoana.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 12:22 AM
Post #212

Musafir

Rozy a noastra de pe forum e sora ta albi???? For real?

Scuze de offtopic

+Quote Post
Diana.
post Sep 16 2007, 12:25 AM
Post #213

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga Pastelata, in primul rind eu am serioase indoieli ca ai avea numai 15 ani. Chiar mari de tot. Il al doilea rind, nu e absolut nimic rau sa mergi la psiholog.
Presupunind insa ca ai totusi 15 ani si eu gresesc, cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ce te apasa. Chiar si faptul ca ai nevoie de mai multa atentie.

Da, Rozy si albi sint surori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 16 2007, 12:26 AM
Post #214

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
da angel draga!! tot forumul stie! unde ai trait pana acum???
ti puuuuppp

scuze pastelato..nu am inteles! care gen de persoana? care nu.....ce?

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 12:32 AM
Post #215

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Foooomeie pai io sunt in lumea mea de ceva vreme, rupta de realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io tot timpul aflu ultima noutatile. Tiii puuup si io.

Pastelata, fiecare e exact genul de persoana care vrea sa fie. Asta e o scuza ieftina cu "eu asa sunt" sau "eu mai mult nu pot".

+Quote Post
albinuza
post Sep 16 2007, 12:35 AM
Post #216

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

got a point angel!!!

+Quote Post
Pastelata
post Sep 16 2007, 11:32 AM
Post #217

Dependent

Maat, de ce?
Angeldust si Albinuta,atunci ar trebui sa zic "uaaau mersi mult mi-ati deschis ochii acum o sa fiu alta persoana". doar ca n-am cum.chestiile astea mi s-au mai spus.

+Quote Post
divi2007
post Sep 16 2007, 11:42 AM
Post #218

Musafir

nu se poate trece peste un complex asa usor de pe o zi pe alta e normal, din pacate nu putem sa ne programam gandirea dar macar putem incerca sa ne autosugestionam ca nu e chiar asa de tragica treaba, dureaza cateva luni la unii cativa ani pana sa scape de un complex

eu am observat ca de cele mai multe ori compelxele se datoreaza din cauza altora si in mai putine procente din cauza imgini pe care o vedem noi in oglinda

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 04:26 PM
Post #219

Musafir

Pastelata, dar atunci spune-ne te rog ce vrei defapt de la noi? Ce asteptari ai? Ca vad ca orice sfat primesti il intampini cu ostilitate. Si atunci daca nu vrei sfaturi si le-ai mai auzit pe toate deja pentru ce ai deschis acest subiect? Credeai ca o sa gasesti la noi o solutie miraculoasa pentru problema ta?
Eu am cele mai bune intentii si te-as ajuta cu cea mai mare placere, dar nu inteleg ce fel de ajutor astepti.

Defapt prea mult nu ma mir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca exact atitudinea asta o aveam si eu la 15 ani "Am o problema la care nu exista rezolvare si nu ma mai tampiti la cap cu sfaturile voastre cretine ca oricum nu ma intelegeti, eu am o drama personala si sunt cea mai nefericita de pe pamant, chiar nu puteti intelege?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu pariez cu cota de 1 la 10 ca daca iti faci niste dozari hormonale o sa iti iasa ca ai un exces de ceva pe acolo. Ca de la hormoni vin si starile astea : azi esti ok, maine e sfarsitul lumii. Starea ta variaza in functie de cum o iau hormonii in sus sau in jos. Mergi la endocrinolog, ca ai consultatia gratuita si insista sa iti faca dozari hormonale.

+Quote Post
Pastelata
post Sep 16 2007, 06:26 PM
Post #220

Dependent

QUOTE(angeldust @ Sep 16 2007, 05:26 PM) *
Pastelata, dar atunci spune-ne te rog ce vrei defapt de la noi? Ce asteptari ai?

nu stiu. sincer nu ma asteptam sa raspundeti asa de mult si de..multe!

QUOTE(angeldust @ Sep 16 2007, 05:26 PM) *
Mergi la endocrinolog, ca ai consultatia gratuita si insista sa iti faca dozari hormonale.

Hm,nu stiu mai nimic despre asta.

+Quote Post

35 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2025 - 07:00 AM