![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E simplu, mergi la endocrinolog, insisti ca ai o problema hormonala si ceri sa iti faca niste analize, dozari hormonale. O sa iti ia niste sange intr-o anumita zi a lunii (vezi cand mergi acolo sa stii exact data cand ai avut ultima oara ciclu) ....si o sa primesti rezultate cu nivelul de testosteron, estrogen, samd pe care il ai.
In functie de ce afli vezi apoi ce e de facut. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mersi pentru informatii.dar nu sunt periculoase dozarile hormonale?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi cum sa fie periculoase? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt niste analize de sange. Te inteapa cu acul...auch..ia sangele...si asta e tot.
Cauta pe net mai multe info daca nu ma crezi pe cuvant. Nu iti introduce nici un fel de hormon in organism, pur si simplu analizeaza in ce doza se gaseste fiecare hormon in organismul tau. Daca e posibil si eu stiu ca e, insista sa ti le faca pe toate, nu doar estrogen si testosteron # T4 (tiroxina) # FT4 (free T4) # T3 (triiodotironina) # TSH (hormon tireostimulant) # Prolactina # Estradiol # Progesteron # Testosteron # FSH (hormon foliculostimulant) # LH (hormon luteinizant) # Cortizol Astea cred ca sunt toate |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dau si eu join la club. deci..
vreau sa va spun ca sunt total .. fara cuvinte, ca sa nu zic altfel. am vazut niste imbecili pe drum (cu numar de iasi - astia mi se par cei mai prosti oameni si soferi ever - s-o trage din copilarie; in toate accidentele de masina in care am fost implicata era vorba si de un numar de iasi) care am impresia ca au dat peste un caine (se vedeau matze intinse samd) si stateau ca bivolii prosti la fundu' masinii si discutau. erau vreo 6. ca la picnic, dom'le! Doamne ce oameni! sau: aia sunt oameni? cum dracu poti sa stai langa un caine mort si intins ca si cum ai sta langa o .. floare? mi s-a facut greata. scuze pentru episod, da' trebuia sa o zic. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si ce poti tu face Meg daca unii "nu e oameni"?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
asta e tragedia, ca nu pot face nimic. doar observ.. si ma doare sufletul. bietul animal n-are decat vina ca s-a nascut fara stapan. au dat peste el, ce sa faci, se intampla.. dar macar ia-l Doamne iarta din mijlocul drumului.. ca il mai calca si altii..
din fericire nu mi s-a intamplat niciodata sa dau peste ceva (era o data, dar am tras puternic de volan de al meu a crezut ca i=a venit sfarsitul), deci nu pot sa vorbesc din proprie experienta. nush, macar uite-te daca mai traieste, daca .. chiar daca e animal, e un suflet. eu azi sunt mai sensibila la animale ca am adus un pisic sarman cuiva. sper ca pentru o locuinta mai buna.. si o viata mai buna. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt altii care daca te-ar lua cineva la bataie pe strada ziua in amiaza mare nici nu s-ar opri sa se uite macar.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
angeldust,pai si dupa analize nu o sa imi dea ceva cu hormoni? ca eu asta am inteles prima data.
|
|
|
![]()
|
|
been there, seen that.
da' de fapt. .pana la urma la mine s-a bagat cineva.. nu era vorba de bataie. in orice caz.. asta m-a marcat azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a da, si o baba care statea in mijlocul drumului si pe care era sa o zbor cu 140 la ora si care mi-a zis: ESTI NEBUNA? si eu care oprisem si am vorbit frumos.. cand am auzit asta, am inceput sa o injur mai frate.. adica nu inteleg: ce dracu cauta o baba in mijlocul campului? si mai ales: in loc sa zica Doamne multumesc, ea... !? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angeldust,pai si dupa analize nu o sa imi dea ceva cu hormoni? ca eu asta am inteles prima data. Dupa analize, in cazul in care se constata ca ai o dereglare hormonala, te va trimite la si mai multe analize (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa vada de unde provine dereglarea. Te trimite la ginecolog in primul rand, apoi la tomografie la suprarenale daca e cazul, la analize la tiroida...si abia apoi primesti tratament. Pe care poti sa il iei sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu personal am refuzat sa il iau...si uite rezultatul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De probleme nu am scapat, dar macar nu mai am altele noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si macar stiu de unde mi se trage problema (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Totusi...eu am trecut prin toate astea pe la 21 de ani. Tu avand 15 nu cred ca iti va prescrie cineva hormoni. Dar eu zic ca e esential sa te duci sa vezi cum sta treaba. Mai apoi daca chiar ai o problema poti opta pentru ceva tratamente naturiste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th May 2025 - 11:57 PM |
|