![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta e tragedia, ca nu pot face nimic. doar observ.. si ma doare sufletul. bietul animal n-are decat vina ca s-a nascut fara stapan. au dat peste el, ce sa faci, se intampla.. dar macar ia-l Doamne iarta din mijlocul drumului.. ca il mai calca si altii.. din fericire nu mi s-a intamplat niciodata sa dau peste ceva (era o data, dar am tras puternic de volan de al meu a crezut ca i=a venit sfarsitul), deci nu pot sa vorbesc din proprie experienta. nush, macar uite-te daca mai traieste, daca .. chiar daca e animal, e un suflet. eu azi sunt mai sensibila la animale ca am adus un pisic sarman cuiva. sper ca pentru o locuinta mai buna.. si o viata mai buna. megule, din nefericire, uneori (zic bine, uneori), costul minim ca sa eviti un accident e sa dai peste un caine. parintii unui prieten de-al meu au evitat un caine, au izbit refugiul de tramvai, masina s-a facut zob, au fost scosi cu descarcerarea de acolo. din fericire ei nu au avut nimic si tot din fericire nu erau oameni in statie (era 3 dimineata) ca se putea intampla o mare tragedie. in cazul asta, ei au gresit. si eu era sa ma fac praf din cauza unui caine, l-am evitat la milimetru si era sa dea cel din spatele meu in mine (era destul de departe si de aia am considerat ca am timp sa-l evit).... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si sa nu mai vorbim de oameni accidentati mortal si lasati pe strada nu stiu cat timp... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma primiti la gasca depresivelor?!
Am o gramada de motive astazi: 1. mi-a iesit un cos baban pe frunte si arat precum un inorog! Da-o naibii de treaba, daca si la 40 ani am parte de asa ceva, e clar ca stau rau cu hormonii!...plus ca se prefigureaza un alt cos nenorocit pe barbie! 2. am cheltuit o gramada de bani sapt trecuta si am mustrari f mari! Dar nu-mi pare rau, fiindca chiar erau niste necesitati!...da' tot am constiinta incarcata rau! Si cate as mai fi putut cumpara! Oare am mansarda virusata? 3. vreau un salariu mai mare si vorbesc singura! Mache' astia ai mei sunt mici copii pe langa Becali!!! Sunt misogini, prost crescuti si fuduli, vorba proverbului...si asta nu-i nimic, dar te iau de prost daca esti cu bun simt si-ti vezi constiincios de treaba ta. Am ramas o gasca de fete pe care-o exploateaza ca niste nemernici, iar ei isi trag functii de conducere si freaca menta cu sarg in salile de protocol. Cum sa-ti mai prezinti un CV de bun simt pe net, daca la astia trebe sa ramai vesnic "copil de mingi" si doar baietii sa promoveze? 4. vreau alt loc de munca, cu oameni de bun simt in jurul meu...exista asa ceva in Romania?! Bag seama, nimeni nu ma mai vrea la 40 ani!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) 5. sotul meu e la Buc, eu la Cta de un an si mai bine...pana cand? Cine ma iubeste si pe mine? Cine ma incalzeste, c-am inghetat ca un rahat de la Pol de cateva zile, singura in pat, si seara, si dimineata! Iar cand vine acasa, parca expandeaza mai mult decat stiam eu ca tb sa ocupe (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 6. m-am ingrasat 2kg in concediu si n-am suficienta vointa sa nu calc stramb, tot fentez dieta cu cate un desert neconform sau fructe in cant en gross... etc, etc, etc! Oare de ce n-am curaj sa devin o buticareasa respectabila, sau capsunareasa in Spania?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Forte, sunt constienta de acest lucru. dar daca tot ai dat.. opreste.. uite-te ce s-a intamplat in urma ta.. chiar treci asa ca prin fasole?
imi amintesc o data cand veneam de la liceu, era un catelus in mijlocul strazii si a trecut un cretin peste el. ce i-a facut acolo, cainele a reusit sa fie drept pe mijloc, intre roti; dar tot l-a invartit, lovit cu toba, nu stiu, ceva pe dedesubt. si a inceput saracul sa planga de ti se rupea inima. a oprit bivolul cu masina? l-a durut undeva. a venit repede proprietara si l-a luat.. catelusul a supravietuit, dar din ziua aceea nu l-am mai vazut la poarta. doar prin gard.. cu piciorusele din spate intoarse (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si cu privirea trista rau. nu stiu ce l-o fi facut sa treaca in strada atunci; de obicei statea cuminte langa poarta si se uita la noi. oamenii se pot apara cat de cat.. dar un animal? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gata, ies d'aci ca iar ma intristez. si nu e cazul.. dr_wise.. nu-mi aminti de pat gol (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
been there, seen that. da' de fapt. .pana la urma la mine s-a bagat cineva.. nu era vorba de bataie. in orice caz.. asta m-a marcat azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a da, si o baba care statea in mijlocul drumului si pe care era sa o zbor cu 140 la ora si care mi-a zis: ESTI NEBUNA? si eu care oprisem si am vorbit frumos.. cand am auzit asta, am inceput sa o injur mai frate.. adica nu inteleg: ce dracu cauta o baba in mijlocul campului? si mai ales: in loc sa zica Doamne multumesc, ea... !? stai ca acum vazui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erai pe autostrada? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [140 e enorm pentru drumurile din ro, doar pe autostrada e sigur sa poti merge cu asemenea viteza] eu nu inteleg de ce te oripilezi cand mergi cu asemenea viteza ca era sa omori un om.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
bineinteles ca ma oripilez, pentru ca omul era in mijlocul drumului, cautand ceva pe jos. in mijlocul campului (ulterior am vazut ca era carutza mai in vale).
am urcat dealul si spre coama am pus putin frana. si da, am prins si 180 pe drumurile din ro. ce e asa de iesit din comun? nu mi se pare nimic iesit din comun, sincer. mai ales la drum pe care il cunosc de atatia ani.. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
legea circulatiei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) aia e chestia care tre' sa-ti dea de gandit.
distanta de franare creste proportional (nu mai stiu legea fizica, cre'ca-i progresie cu ratia destul de maricica) cu viteza. iar o groapa/denivelare iti poate face masina sa "sara" nitel, la 180 la ora risti sa te dai peste cap. sau iti sare volanul din mana. si in foarte multe cazuri, distanta maxima e franare pe care o ai la dispoztie e cea de vizibilitate - daca ai o viteza prea mare, acea distanta nu e suficienta eu nu ma oripilez de baba din mijlocul drumului, ci de cei care considera ca 140 e o viteza de croaziera normala prin sate. |
|
|
![]()
|
|
forte, 180 am prins atunci cand nu eram singura in masina.. si era drum drept in fata. neted, drept, cum sa ii mai zic? mai da-o-n pisic, daca nici la drum drept nu putem accelera.. de obicei prind 130 maxim. ca sa nu mai zic ca prin afurisitele astea de orase nu pot mai mult de 50-60, ca sunt numai gropi. pai si cu medie de 70-80 ce fac, ajung in 5-6 ore acasa?
prin state, prin state; hai sa lasam si romania la o parte. de curiozitate, tu cat prinzi cand mergi in afara pe autostrada? la unguri de exemplu, ca aia n-au niciun DUmnezeu (nu tu radare, politie.. etc) - comparativ cu austria |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
atat cat consider eu ca ma pot deplasa in siguranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si fara sa-i pun pe altii in pericol.
60 in oras e mai mult decat suficient - sunt copii cand nu te astepti... nu ai nici o sansa sa-i vezi repede ca-s mititei, se sperie usor si au reactii imprevizibile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Megule....io pana acum nu am vazut nici un drum atat de bun in RO incat sa poti spune ca mergi cu 180 in siguranta pe el. Din pacate sunt multi care au masini tari si vor sa profite la maxim de ele, toata lumea se grabeste, etc etc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 01:01 AM |
|