![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
mottoul meu de cateva zile(saptamani habar n-am) e "fuck you and your happiness"
nu mai am chef de absolut NIMIC sunt pe a9a,colegi noi,profi noi,liceu nou..asta contribuie si mai mult la depresia mea. de teme nu mai vorbesc.eu in generala mergeam la toate olimpiadele,eram interesata,chestii..dar acum:| s-a schimbat nivelul clasei,sunt constienta,dar pe mine nu ma mai intereseaza nici macar olimpiada de mate:| nu pot sa fiu atenta,in clasa nu lucrez mai nimic(la romana..)..azi ne-a dat 10 min sa facem un exercitiu,era vb si de imaginatie si sa scriem ceva original,mie nu-mi venea absolut nimic in cap(nu eram chiar pe langa la romana..anu' trecut am fost a4a pe judet) m-a pus sa-i aduc caietu'..in fine:| am prieteni,cateodata chiar ma intreb cum de mai am:| probabil pentru momentele funny sau 'ma doare-n paispe' de altadata..si cateodata si acum:| cauza principala(95%) e acneea. poate dramatizez but i feel like shit This post has been edited by Pastelata: Oct 4 2007, 03:02 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Repede fuguta la un domn psiholog bun, oricat de aiurea ti s-ar parea ideea.
Depresia ta dureaza deja de PREA mult timp, nu e de gluma mai ales ca deja ai inceput sa te atasezi de ea si nu vrei sa iesi din starea in care esti nici in ruptul capului. Vorbeste cu mama ta sau cu tatal tau si roaga-i sa iti faca o programare pe undeva. Parinti tai banuiesc ca tu esti in starea asta sau fata de ei te prefaci ca totul e ok? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
nu ma prefac,dar cand ma intreaba ce am eu nu vorbesc pentru ca oricum nu au ce sa-mi faca.
oricum ei stiu de ce plang,mami incearca sa ma calmeze zicandu-mi ca nu arat rau,ca hai sa fac gentamicina,ca tre sa actionam de la cauza si nu la efect:| mie nu-mi vine sa ma mai apuc de niciun tratament. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa stii ca am facut si eu odata niste injectii... ampicilina sau nush ce...(aveam amigdalele inflamate)...vreo 10 am facut...si aveam un ten zuper! ma rog..dupa aia au aparut iar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar oricum...s-ar putea sa functioneze si la tine
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe unde-o mai fi black-widow?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' tu pe unde-oi fi, titsule?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
iaca, in trecere, in trecere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 ![]() |
nu ma prefac,dar cand ma intreaba ce am eu nu vorbesc pentru ca oricum nu au ce sa-mi faca. oricum ei stiu de ce plang,mami incearca sa ma calmeze zicandu-mi ca nu arat rau,ca hai sa fac gentamicina,ca tre sa actionam de la cauza si nu la efect:| mie nu-mi vine sa ma mai apuc de niciun tratament. Pastelata, stiu ca la varsta adolescentei problema asta a ta capata proportii dramatice. Dar poate fi rezolvata. Fiul meu are aproape 16 ani si fara ajutorul nostru, al parintilor probabil ca ar fi dezvoltat si el un complex legat de acest aspect. Sper sa te ajut spunandu-ti ce a facut si face in continuare fiul meu pentru a nu mai permite aparitia acneei. Initial medicul i-a dat un antibiotic si o suspensie pe care si-o da pe fata. Tratamentul a dat rezultate pe care le mentine cu regim alimentar, o data pe luna ii curatam punctele negre, iar suspensia o foloseste zilnic dimineata si seara. Regimul nu este drastic:evita cat se poate mancarurile prajite, grasimile si condimentele; mananca multe fructe si legume. Medicamentul acesta sub forma de suspensie se numeste ZINERYT, si se poate cumpara fara reteta. Succes ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
Apropo de depresii...vorbeam azi cu o prietena, si m-a intrebat ea ce mai face tralala...si i-am zis ca de vreo luna in coace imi vine sa plang aproape din orice ( adica daca ma uit la un film si cineva in acel -animal, om - film sufera imi vine sa plang...daca e foarte fericit, la fel imi vine sa plan -de data asta de bucurie- daca citesc ceva pe net de exemplu, sau o carte/poveste la fel....daca aflu ceva despre cineva ca in curand i se va intampla nu stiu ce si este foarte fericit(a) la fel) si mi-a zis ca sunt depresiva (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
ok...ideea e ca nu prea cred...nu as avea de ce. Cred ca e doar toamna de vina(si anul trecut prin perioada asta am avut o stare mai ciudata...nu aveam chef de nimic si mereu eram bosumflata si suparata) . Voi ce spuneti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
poate dramatizez but i feel like shit Scumpa mea, iti spun sincer ca-ti inteleg in totalitate problema! Am trecut si eu pe acolo am avut zile oribile, m-am inchis in casa cu saptamanile, am lipsit de la scoala etc.! Mie mama nu facea decat sa-mi puna sare pe rana, chiar daca saraca de ea incerca sa-mi spuna ca nu e chiar atat de grav precum vad eu!!! Sa fie scenariul dramei mele complet ma chinuiam singura in cel mai criminal mod cu putinta! Ori imi ofeream sedinte luuuuungi de auto-mutilare ori imi faceam poze ca mai apoi sa analizez situatia cat mai drastic si sa dau verdictul: MONSTRU!! Nici acum nu pot spune ca m-am reabilitat psihic foarte bine ... dar totusi incerc sa ma privesc si prin ochii celor din jurul meu! Nu te judeca ATAT de aspru! Problema ta (desi crezi ca e atat de reala, ca doar tu te vezi dimineata in oglinda EXACT asa cum esti .... asta era replica mea ....) nu e nici pe departe atat de adevarata precum o crezi a fi!! Cu multa rabdare si sprijin ... se poate rezolva!! Nu renunta la tratamente adecvate .... nu renunta la prieteni! Pt ca iti spun sincer, atunci cand se gandesc la tine si te imagineaza nu-si aduc aminte de cosuri! Imaginea ta in ochii mintii lor e cea a personalitatii tale! Daca te mohorasti si devii complexata, atunci vei fi marginalizata; nu din cauza acneei ci din cauza starii tale de spirit!! Curaj! Si pt forta ta psihica iti spun ca remedii exista! Poate nu pt vindecare completa, dar macar pt a tine in frau boala.... Ai nevoie de perseverenta, rabdare si mult sprijin.... din partea ta .... pt tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 04:49 AM |
|