IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Clubul depresivilor, Pentru cei care trec prin momente grele
Pastelata
post Oct 11 2007, 12:32 PM
Post #271

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

^mersi

of.sper sa-mi revin:|
azi n-am mai stat la scoala decat 3 ore.nu mai pot sa fiu atenta,orice ora pt mine e un chin
am venit acasa si am inceput sa plang,mami voia sa se duca la dirig sa-i spuna ca nu ma mai duc la scoala tot anu,pana la urma a inceput si ea sa planga si am zis ca o sa ne apucam de mai multe tratamente..nush dc dar ma simt mai bine:|
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 11 2007, 08:41 PM
Post #272

Musafir

Normal ca te simti mai bine cand stii ca ai pe cineva langa tine care te sprijina in orice conditii si te accepta oricum ai fi. Si asta e rolul mamei de obicei. Si probabil ca mama ta ar da orice doar sa te stie sanatoasa si fericita.
Dar cred ca ideea de "mai multe tratamente" nu e calea pe care trebuie sa mergi. Mie una mi-e clar ca problema ta e mai mult una emotionala si din exterior comportamentul tau e interpretat ceva de genul "fetita rasfatata care nu are probleme adevarate si se da de ceasul mortii ca are trei bube pe fatza".
Dar tu nu esti constienta care e adevarata natura a problemei tale si de aia zic...poate ar fi mai bine sa vezi un psiholog bun inainte sa te apuci de "mai multe tratamente".
Eu am cunoscut femei pline de cosuri sau cu nasul de 2 km sau cu mai stiu eu ce alte defecte care aveau un succes nebun la masculi si toata lumea roia in jurul lor. Oare care e secretul lor? Sa fie oare atitudinea? Felul in care se percepeau ele? Tu ce crezi?

+Quote Post
lotte
post Oct 11 2007, 09:35 PM
Post #273

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Draga Pastelata, am o prietena, as sta non stop langa ea, pentru ca e pozitiva de dimineata pana seara, si totul ii merge struna, parca ar fi o printesa, pe ce pune mana se transforma in ceva pretios.
Lumea ar spune ca are noroc cu sacul, dar nu e asta, ci felul ei de a privi firesc orice obstacol ivit zilnic, si de a-si pastra zambetul pe buze.
Alaltaieri m-am dus la ea, si imi spune, "am 60 kile", si izbucneste in hohote de ras (acum vreo 3 saptamani avea 53kg).Bineinteles ca vrea sa slabeasca, dar doar nu o sa doarma noaptea ca s-a ingrasat 7 kg in scurt timp.
Important este sa lupti daca vrei sa schimbi ceva la tine, sa nu te consumi si sa-ti piara pofta de tot ce e in jurul tau.
E normal la varsta ta sa ai acnee, nu esti singura in aceasta situatie.

Oamenii se simt atrasi ca un magnet de oamenii pozitivi, nu conteaza ambalajul, sunt atat de multe fete frumoase, care la prima vedere iti iau ochii, dar in momentul cand le descoperi caracterul infect trezesc un sentiment de repulsie.

Eu cred ca tu traiesti teama de a nu mai fi in centrul atentiei, de a fii printre primii, si lucrul acesta te sperie.Nu trebuie sa fii cea mai si cea mai ca sa fii fericita si iubita, ci trebuie sa-ti gasesti pasiunile, sa fii prietenoasa si sa te bucuri de cei din jurul tau.Fiecare are momente mai vulnerabile, e imposibil sa ai acelasi randament zi de zi.

+Quote Post
Pastelata
post Oct 12 2007, 01:35 PM
Post #274

Dependent

angeldust:
da,stiu. stiu ca atitudinea conteaza si toata teoria,dar parca nu pot sa fiu eu cu acneea asta:| bine,sa zicem ca nu mai sunt chiar asa de trista..de fapt acum nu sunt deloc.

lotte:
asa eram/si mai sunt cateodata eu. aia vesela,aia nebuna..da, in centrul atentiei. asa am fost obisnuita, sa fiu in centrul atentiei (oarecum) si nu pot sa ma obisnuiesc prea repede cu schimbarile (ex:a durat mult-vreo juma de an- pana m-am obisnuit cu alt pat) a da,am uitat sa zic ca sunt rac.cu ascendent in rac:| foarte sensibiloasa(chiar daca nu se vede mereu)...

eniuei,thanks.

+Quote Post
angeldust
post Oct 12 2007, 09:13 PM
Post #275

Musafir

Eh da...cea mai buna prietena a mea e rac cu ascendent in rac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu io cum sunteti voi, capoase pana la d-zeu si inapoi, daca va intra ceva in cap nici o armata de psihologi nu mai scoate. Ea e uneori tare zurlie, toata lumea o suspecteaza ca ii lipseste o doaga dar are din cand in cand niste momente de depresie cumplita din care nu prea iese usor.
Dar eu o apreciez tare mult ca e o fata tare puternica si are un suflet deosebit. In anul 2 i-a murit tatal, a fost distrusa pentru ca era tare atasata de el, dar cu toate astea s-a dus a umblat, s-a ocupat de inmormantare si tot ea singurica, pentru ca mama ei era in alta tzara si nu a putut sa ajunga in timp util. Si a cam ramas singura pe lume, fara nici un sprijin financiar sau moral, caci mama ei munceste ca menajera in Italia, iti dai seama ca nu are cine stie ce posibilitati.
Cu toate astea ea a terminat facultatea si nu una usoara ci Politehnica, acum e la master, a fost intr-o gramada de tzari in vacantele de vara sa munceasca si ce ma suprinde e ca e cea mai plina de viata persoana pe care o cunosc. Pur si simplu ma molipseste ...nu are nici o treaba si nici o jena, e mereu in mijlocul actiunii.
M-a luat gura pe dinainte si am povestit atata ca mi-e tare dor de ea, nu am mai vazut-o de 3 luni, duminica se intoarce din Grecia, abia astept sa o vad.

+Quote Post
Pastelata
post Oct 18 2007, 02:17 PM
Post #276

Dependent

Si eu ce fac? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Imi vine sa stau numai in pat, sa citesc, sa beau un ceai.dar sa nu ma mai duc la scoala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 18 2007, 03:39 PM
Post #277

Musafir

Pai...nimic, ce sa faci? Stai ca si pana acum si te plangi toata ziua ce viata de kkt ai, ignori toate sfaturile care ti se ofera, iti pui o pancarda cu "fuck you and your happiness", ii faci in continuare mamei tale viata un chin pentru ca nu poate sa bata din palme sa iti treaca acneea, dormi mult ca sa treaca timpul mai repede, iti ocolesti toti prietenii pentru ca se holbeaza mereu la cosul tau de pe nas, cand se apropie vreun baiat de tine iti pui mainile pe fatza si o iei la fuga urland, devii antipatica si te certi cu toata lumea pentru ca normal...ei sunt de vina pentru problemele tale, apoi te apuci de droguri si alcool sa iti para viata mai usoara iar intr-un final cand vezi ca nimic din toate astea nu functioneaza, pui mana pe lama si iti tai venele.
There...i just gave you a plan. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Sa stii ca nimeni nu are chef sa ajute pe cineva care in mod clar nu are chef sa fie ajutat. Cu riscul sa par dura eu sunt de parere ca unii oameni chiar nu sunt apti pentru real world. Asta e, viata nu-i usoara, nu e tot timpul roz, nu ne iese mereu cum vrem noi, dar cu toate astea eu o iubesc si ii vad partile bune (care sunt har domnului destule). Nu ar trebui sa fie o obligatie sa traiesti ci un privilegiu, pentru cei care stiu sa profite de el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 18 2007, 08:26 PM
Post #278

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Doamne...am citit topicul asta si m-am crucit. Depresie...? Cunosc notiunea asta numai din dictionar...si poate si pe mine ma cuprinde uneori depresia da asta pentru ca n-am timp sa-mi rezolv toate treburile pe care le am...asa ca nu stiu cind aveti voi timp de depresie, cind timpul asta se scurge asa de repede.Bunica avea o vorba...spunea asa: daca omul nu are ce face trebuie sa-si descoase haina si sa o coase inapoi. Viata e atit de frumoasa, indiferent de cosurile de pe fata, problemele parintilor, partenerii de viata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate ar fi un motiv cind esti bolnav de moarte dar cred ca si atunci ar trebui sa profiti de tot ce-i frumos pe aici, in special pentru ca nu se stie cit timp mai ai!
Citind aici ma intreb..oare ce m-ar face sa ma ingrop si eu in depresie...si nu gasesc nimic pentru ca oricum toate au cite o solutie si daca orice inceput are un sfirsit de ce nu ar avea si orice sfirsit un inceput? Asa ca nu plinge ca s-a sfirsit si nu plinge ca a incepuit ci bucura-te ca s-a intimplat si spera ca va fi bine...
Brrr...depresie, nu inteleg boala asta!

Fetelor sinteti tinere si oricum tineretea e frumoasa, profitati de ea acum... nu va irositi viata cu depresii, uitati-va mai bine si-o sa descoperiti cite ceva frumos si bun in fiecare lucru si mai ales in voi. Chiar si gri-ul este o culoare frumoasa...cica da stralucire lucrurilor pe care le incadreaza...curaj, fruntea sus si zimbiti, frumusetea vine din interior si sta in ochii privitorului!

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2007, 07:48 PM
Post #279

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pastelata, acum am citit si eu ce ai scris..Inteleg prin ce treci, mai ales ca esti si in perioada in care devii constient de imaginea ta. Si totusi este mult mai rau mai tarziu, la varsta ta este considerat un lucru "normal". Si eu am lipsit de nu stiu cate ori la liceu, mai ales pt ca din exces de zel imi supraexfoliam pielea si aratam ca un desert arid, dar cu siguranta iti pot spune ca izolarea nu este o solutie, ai o varsta de care trebuie sa profiti. Nu iti ramane decat sa incerci mai multe tratamente, sa urmezi o schema care ti se potriveste si "camuflajul" cu produse safe si eficiente. Incearca sa atragi atentia asupra partilor frumoase ale tale, pe care sunt sigura ca le ai si incearca sa gandesti mai optimist. Probabil nu ti-am spus ceva nou..dar o solutie miraculoasa nu exista sau cel putin eu nu o cunosc.
Btw, si eu tot rac, foarte sensibiloasa de fel..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Oct 19 2007, 07:49 PM

+Quote Post
Pastelata
post Oct 24 2007, 08:45 PM
Post #280

Dependent

Da,stiu.Sunt o idioata.Pentru ca mie nu-mi zice nimeni ceva de genul "ce fata ai" sau "cate cosuri..".Am mai multi prieteni decat aveam cand aratam normal,doar ca nu ma simt eu bine.Nici nu stiu daca e din cauza acneei sau pt ca nu imi plac noii colegi(prea multa competitie,prea mult rahat). Dar nu pot sa fiu vesela de-adevaratelea decat cand vorbesc cu fostii colegi si cu oamenii cu care sunt obisnuita.
Si nu,nu devin antipatica si nici nu ma cert cu toata lumea.sunt mult prea calma de fapt, si prietenoasa,zic eu..dar degeaba,daca nu am chef de nimic.si cand fac o problema la mate ma gandesc ca de ce naiba o fac,cu ce o sa ma ajute pe mine daca o rezolv.
inainte eu scriam pentru ca asa trebuia,pentru ca eram (considerata,macar) 'desteapta clasei' si mi se parea normal sa stiu sa fac.dar acum mi se pare mult prea greu tot ce facem si aproape ca nu-mi scriu temele...

+Quote Post

35 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 05:08 AM