![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ei Meg, tu ai probleme existentiale..........(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
A murit astazi sora unei colege invatatoare. (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)
De 3 saptamani era in coma de gradul IV, insa mai nou incepusera s-o hraneasca prin tuburi si trageau speranta. Acum 3 saptamani se indreptau catre Arad, in fata 2 tipe, in spate invatatoarea si sora ei. Intr-o curba extrem de periculoasa pe drumul AR-TM, in localitatea Vinga, s-a dizlocat de la masina (Mercedes!) un pivot, masina s-a rasturnat. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/news-20080314-05232535-image.jpg) Cele 2 din fata au fost protejate de centura de siguranta, invatatoarea in spate cu sora ei nu purtau- prima are niste zgarieturi, sora ei, de 26 de ani, bazin dizlocat, torace infundat, traumatism cranio-cerebral. Acum dupa cateva saptamani de rugaciune si licarire de speranta, la spital a fost pana de curent. Aparatele s-au oprit, instant, sfasietor. Alexandra s-a stins subit sub ochii schimonositi de panica ai familiei. In Romania, viata atator oameni nu valoreaza, se pare, pretul unui generator rezerva de energie intr-un spital. Dumnezeu s-o odihneasca si sa dea putere familiei sa treaca mai departe! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, walpu, mi s-a facut pielea de gaina! Groaznic! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu sa o odihneasca, foarte trista povestea si nedreapta intamplarea aceasta dureroasa!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu s-o odihneasca! Trista intamplare!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oh, Doamne! Dumnezeu sa o odihneasca! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sfasietor si nedrept ce se intampla in spitalele din Romania.
Sper ca familia sa gaseaca putere sa treaca peste aceasta tragedie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
waaw, Dumnezeu sa o odihneasca!
E cumplit...una dintre situatiile cand ti se taie respiratia de ce se poate intampla in Romania... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost la inmormantare azi! Sa nu va zic ce senzatie si ce rau mi s-a facut. Aniela, colega mea, e imbatranita cu 5 ani cel putin, n-am mai recunoscut-o. Sincer, nu cred ca-si va reveni vreodata in ce a fost. (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, condoleante pentru colega ta. Intr-adevar, e strigator la cer ceea ce s-a intamplat! Nici nu pot sa imi imaginez prin ce au trecut saracii oameni!
Maine am de mers si eu la o inmormantare, un coleg de serviciu, 60 de ani, s-a stins in cateva luni de zile din cauza de cancer la ficat si pancreas. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 05:20 PM |
|