![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Este intr-adevar strigator la cer, ceea ce se intampla acolo. Din cate stiu eu (de pe vremea cand lucram in RENEL), toate spitalele sunt dotate cu grupuri generatoare, care ar trebui sa intre in functiune imediat in caz de avarie a liniei electrice, dar acestea nu sunt intretinute de catre personalul spitalului. Aceeasi problema o aveau si acum 8-10 ani cand lucram eu acolo. Trist... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ooff Walpu imi pare atat de rau!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Condoleante! Asemenea intamplari te fac sa iti pui multe intrebari asupra vietii....Cat de neinsemnate sunt unele "probleme" care ne macina pe noi zilnic si cat de neinsemnata poate fi cateodata propria viata...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vai ce intamplare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pana la urma viata atarna doar de-un fir de par. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dumnezeu sa o odihneasca in pace. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
sincere condoleante..desi a trecut ceva vreme de cand ai postat...sincer imi pare rau si e chiar trist.....eu care credeam ca am probleme ....astea da probleme , Dumnezeu sa o odihneasca iar asupra familiei sa isi indrepte puterea de a merge mai departe.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,932 ![]() |
Buna!Am si eu o problema cu mama mea si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Atunci cand are probleme la lucru sau trece printr-o perioada stresanta nu te mai poti intelege cu ea.Nu mai vb coerent si are un comportanment de om beat(fara sa fi baut ceva)si se plange incontinuu de viata ei.Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea.Credeti ca sufera de depresie?Ar fi bine oare sa ma duc cu ea la un pshiholog?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Bea, in starea in care este mama ta, am fost si eu vreo 5 saptamani. Este groaznic si nu am crezut ca mie m-i se poate intampla vreodata asa ceva ( sunt o tipa vesela si optimista si mereu le rezolv pe toate fara efort prea mare) dar uite ca am patit-o ( s-au adunat mai multe decat am putut duce). Dupa ce am suferit atatea saptamani, m-am vindecat in 3 zile cu tratament homeopat. Groaza mea cea mai mare era sa nu cumva sa m-i se faca mai rau decat imi era si sa ma directioneze cineva spre spitalul de nebuni.
Multumesc Lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ies din negura aceea groaznica. Sanatate multa mamei tale! Ai grija de ea cand se simte rau si iubeste-o si alint-o ca si cum tu ai fi mama si ea copilul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,932 ![]() |
Multumesc de sfat si de urari ,dar imi poti spune despre ce tratament homeopat este vorba?Si ar mai fi o problema..Ea nu constientizeaza ce i se intampla ,ea nu stie cand i se intampla depresia asta.A doua zi este ca noua si nu crede cand ii spunem ce face si ce zice cu o zi in urma.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Fetele, vad ca n-ati mai scris demult ceea ce ma face sa cred ca stati cu toate de la foarte bine in sus.
Eu sunt intr-o stare de depresie de ani buni. Pe mine singuratatea ma omoara. Am o relatie de cativa ani care nu-mi da cine stie ce aripi. Nu-i ceea ce ma asteptam. Am investit energie si timp si nu vad roade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu sariti pe mine ca sunt toleranta..atat cat pot. De ani buni sunt departe de familia mea. Cand eram acasa "ma certam" mereu cu mama si nu-mi dadeam seama cat e de confortabil sa ai cu cine sa vorbesti deschis, sa te plangi cuiva. In plus locul de munca ma deprima..din toti colegii daca apreciez cativa cu adevarat in toata societatatea: lumea care a muncit, "fina" si cu bun simt. Asta imi lipseste. Dar am rezolvat partial problema: ma ocup cat pot de mine: toate duminicile aproape integral (incep de sambata seara cu pusul uleiului in par) ma ocup de masti variate, argile de toate felurile, masaj, sauna, baie cu uleiuri care de care mai parfumate, incepand cu alergatul de dimineata. Imi da o energie...Numai ca nu e mereu asa. Cad si eu in borcanul cu melancolie. In plus din februarie am inceput Montignac, la inceput cu sfiala, cu abateri dar fara a amesteca alimentele, dar acum sunt convinsa. Cat voi trai acest domn francez va fi in mintea mea. Toate astea imi dau forta. Ma simt invidiata si dorita. E fantastic. Dar cu toate astea imi lipsesc lucruri de suflet, asta si poate ptr. ca am 40 ani, fara copii. Sa nu ma trimiteti si pe mine la psicologi...ei care sunt mai in depresie ca mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 06:15 PM |
|