IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Albirea dintilor, opinii pro/contra
divi2007
post Apr 14 2007, 10:49 AM
Post #101

Musafir

ca a venit vb de periute de dinti, eu foloseam medium si soft , acum folosesc cele pt copii au periuta mai moale decat celelalte si asa nu ma mai dor gingile la dinti de sus, sunt sensibila la ei si ma doare daca nu e ff soft, acum am mai mare grija eram si obisnuita sa i spal bine si poate de aia s-au sensibilizat, periutele acelea care au cauciuc ce sunt si pt limba sunt turbo adica cel putin la mine nu au facut deloc bine din contra parca mai tare mi-au sensibilizat dintii.

punk intr-adevar pasta de dinti colgate e buna ( le place mai mult la gingile mele) eu inainte aveam vademecum, blend , si m-a pus odata naiba sa mi iau una pe baza de argila din plante cica, mai tare ma dureau gingiile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2007, 01:41 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

hmm..eu m-am cam saturat de colgate, as vrea sa incerc si altceva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) punkreas, unde ai gasit review`ul ala? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr. stoma
post Apr 15 2007, 10:42 AM
Post #103

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

Divi, incearca Sensodyne. O sa-ti spun exact care dintre ele. Nu are gust f bun dar face treaba buna in privinta sensibilitatii..
Sweet, Google ... nu mai stiu exact site-ul.

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2007, 11:37 AM
Post #104

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ok..o sa ma uit..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti multumesc pe aceasta cale si pentru PM..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 17 2007, 06:51 PM
Post #105

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

iar ma bate sa-mi albesc dintii......insa de data asta nu as mai vrea sa folosesc gutiere ci doar sa combin gelul cu pasta mea de dinti....cica e buna si pt asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr. stoma
post Apr 18 2007, 12:06 PM
Post #106

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

De ce medicamentele se folosesc "dupa ureche" in Romania??? Geoo, rusinica...

+Quote Post
geoo
post Apr 18 2007, 12:39 PM
Post #107

Membru de Onoare

QUOTE(the_punkreas2003 @ Apr 18 2007, 01:06 PM) *
De ce medicamentele se folosesc "dupa ureche" in Romania??? Geoo, rusinica...

apoi pe mine cand ma bate, ma bate de ma cocoseaza!!!

anticipat, imi cer scuze ca poluez topicul asta, dar nu exista unul pt problema mea, si nici sa stric eu unul nu as vrea! domnu'doctor, am si eu o intrebare dupa care ori imi dai un diagnostic ori ma trimiti la psiholog!

Cam 3 nopti pe saptamana visez (deja simt eu nevoia de un control al piticilor...) ca-mi cad dintii, buuuun, cand ma trezesc dintii ma dor iar unii chiar se misca!! Faza cu miscatul ma omoara! Mentionez ca in afara de o tentativa nereusita de albire a dintilor (aveam chestia asta si inainte de interventie!) nu am calcat in cabinetul unui stomatolog fiidca nu am avut nici o problema niciodata (sper sa ramana asa!)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E normal sa mi se miste dintii la 22 hai fie 23 de ani?!

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 18 2007, 01:10 PM
Post #108

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

geoo chiar ma sperii!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cum naiba sa ti se miste dintii??? Ce faci in somn, iti dai pumni in gura?? Poate totusi e doar o senzatie de a ta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca nu....fugi imediat la doctor (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 18 2007, 02:08 PM
Post #109

Membru de Onoare

QUOTE(buburuzazuza @ Apr 18 2007, 02:10 PM) *
geoo chiar ma sperii!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cum naiba sa ti se miste dintii??? Ce faci in somn, iti dai pumni in gura?? Poate totusi e doar o senzatie de a ta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca nu....fugi imediat la doctor (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

nu, pe bune, se misca dar pana seara totul e ok! Ma gandesc ca daca ma plezneam aveam si alte indicii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .....cat de doctor nu stiu ce sa zic, am fost cu albirea dintilor si tipul mi-a facut si un mic control pt ca a zis ca daca tot nu am fost niciodata sa vada care e treaba, mi-a spus ca totul e ok si nu prea ma credea ca nu mi-am facut detartraj niciodata....aaa....si cica e posibil la un dinte sa am o carie! Asta a fost acum 2 ani...nu am probleme cu el, insa ....

nu prea am bagat in seama chestia asta, dar m-am gandit ca ar fi bine sa intreb daca nu cumva mai sunt si alte pers in situatia mea ciudata!

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 18 2007, 02:20 PM
Post #110

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

Am inteles, tu te-ai dus acolo pt albirea dintilor, nu aveai o alta problema. Dar acum? Eu zic ca e o problema si ar fi bine sa te duci si sa-i spui ce ti se intampla. Sunt sigura ca daca tu nu ii spui ce ai , nici el nu se apuca sa-ti zgaltaie dintii din gura sa vada daca se misca asa, de control (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

21 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:22 AM