![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
hmmm....si iubitul meu are problema asta insa o tot amana....si tind sa cred ca e carie! Cred ca cel mai bine e sa o iei din timp!!! Eu nu pot ajuta cu recomandari decat pt Gl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
m-ati mai linistit atunci, fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de-abia astept sa scap de ea..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet, tot ce stiu ca este destul de comuna (mai am 2 prietene care au avut) si in cazurile pe care le cunosc eu s-au rezolvat fara nici o problema iar locul a redevenit alb!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sweet Girl, de ce nu te duci la cabinetul pancreasului? e in buricul Bucurestiului si are clientela din toata tara, ba si din strainatate, deci iti dai seama ca e bun... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A, si beneficiaza si de recomandarea Alei! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Loooool
Multumesc, subtila ca deobicei ;-) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, io iti fac reclama, na, si tu te plinJi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si din moment ce esti consultant eLady pe stomatologie, trebe musai sa "suporti consecintele", domnu` doctor, ca daca ai intrat in hora, acuma joaca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, si domnu` doctor e "luat". Stim ca stomatologii sint extrem de sexy, dar de acesta uitati. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adresa cabinetului TaraDent: B-dul Octavian Goga, nr. 6, bloc M25, tronson 1, Sector 3, Bucuresti |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Vaaaiiii, Di, nu-mi vine sa cred. Vrei sa joc? Pai mie nu-mi place sa dansez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar voi suporta consecintele, nici o problema (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cred ca imi va face chiar placere. Si sa vezi ce sexy sunt cu boneta, masca, halat si manusi - te indragostesti pe loc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Desi cred ca alta e semnificatia ultimei propozitii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) PS: taica-miu ia tot ce este 90-60-90 si eu iau restul. Ok? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hai, bre, ca am glumit. Daca te-ai suparat, imi pare rau si imi cer scuze public. Intentia mea nu a fost nicidecum sa te supar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu asa recomandari, cred ca o sa merg pe mana voastra..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di, nu cred ca s-a suparat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu avea de ce.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bey aia cu pene pe creier, am parut eu suparat? =)) E o iluzie doar, relax. Nu ma supar eu asa usor. Asa ca retrage-ti scuzele, sa nu ti le bag eu pe undeva (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai ca sunt pe jos de ras, asta cu retrage-ti scuzele e beton, tre' s-o tin minte.
Sweet, iti fac eu alta recomandare. Grabeste-te - doar maine si poimaine mai sunt in tara. Sambata plec si ma mai intorc - DACA ma mai intorc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - in a doua saptamana din august. Stau vreo 3-4 zile si iar plec pana pe vreo 26 august. Duty calls, ce sa fac. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:20 AM |
|