IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Albirea dintilor, opinii pro/contra
kalua
post Feb 9 2007, 12:35 PM
Post #71

Musafir

the_punkreas2003, exact aceeasi parere o am si eu. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

angel, eu am probleme cu depunerile de culoare (de la nicotina, cafea, ma rog, toate celea), se depune intr-o luna cat altii nu reusesc nici intr-un an. Si asta la o igiena dentara imepcabila. Ma ajuta totusi cat de cat pasta de dinti Colgate Whitening (o sa ma uit acasa de care ca sunt mai multe feluri), asta e singura ca de incercat le-am incercat mai pe toate. Dar dintii in sine nu-i albeste.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr. stoma
post Feb 9 2007, 06:08 PM
Post #72

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

believe me, am dintii galbeni spre cafeniu (beau f multe espresso zilnic) si sunt stomatolog deci nu as avea nici o problema sa-mi albesc dintii dar nu vreau sa o fac. si nici fatete nu imi pun deocamdata :-)

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 07:03 PM
Post #73

Musafir

Eu ii am un A3 de la natura, nu-i rau, dar intre centalii inferiori, unde mai am si o obturatie, e de jale cu depunerea culorii, la 2 luni jumate ma duceam la curatat (nu albit). De cand folosesc pasta asta de dinti s-a dublat timpul la care trebuie sa ma duc.
Pasta este Colgate Sensation White.

+Quote Post
anto
post Feb 12 2007, 08:06 PM
Post #74

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,186

salut fete,am incercat si eu o gramada de produse dar totusi am gasit ceva din gama Email Diamant am folosit tratamentul Secret du blanc si in completare code white sint produse in Franta,au preturile bune 9-16ron si la mine au dat super rezultate.Sper sa va ajute,pa

m-am intors am uitat sa va spun ca le gasiti produsele la Sensi blu.pa

+Quote Post
daniela3
post Feb 12 2007, 09:24 PM
Post #75

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: timisoara
Member No.: 1,189

ce parere aveti despre pasta forever cu aloe? am auzit ca e f buna[font="Arial Black"][/font][size="2"][/size] (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 17 2007, 12:04 AM
Post #76

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

fetelor, ce parere aveti despre periutele electrice? sunt mai eficiente decat cele normale? vreau sa imi iau si eu si sunt curioasa daca voi ati incercat si ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr. stoma
post Feb 17 2007, 09:14 AM
Post #77

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

nu sunt mai eficiente. poate doar mai comode, nu mai dai din mana. mai bine ramai la periuta clasica si cumpara un dus bucal. Sau ca sa impaci si varza si capra ia un aparat care le inglobeaza pe ambele. http://www.oralb.com/products/product.asp?...&pid=oxyjet Stiu ca Gillette aduce in Romania oral-B. Daca nu gasesti prin oras, intre 28 feb - 3 martie are loc expozitia Denta la Romexpo. Acolo vei gasi standul Oral-B si cred ca poti obtine un pret mai bun decat in farmacii la orice produse.

Anyway, ar cam trebui sa stii ce vrei sa cumperi pt ca reprezentantii vor incerca sa-ti vanda toata gama de prostioare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
avantajul dusului bucal este ca jetul de apa ajunge in locuri inaccesibile periutei (subgingival, sub lucrari protetice etc) si maseaza f bine gingia fara sa o lezeze...

+Quote Post
Cindy
post Feb 17 2007, 03:36 PM
Post #78

V.I.P.

suna interesant..sper ca se gaseste si la noi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cam cat costa? nu stiam de expozitia Denta de la Romexpo, bine ca mi-ai spus, sigur o sa gasesc multe lucruri interesante..

+Quote Post
bubulina
post Feb 18 2007, 11:14 AM
Post #79

Musafir

Si eu folosesc o periuta electrica oral b , nu oxyjetul ci cea 8500. Mie imi place din motivul expus mai sus adica al lenii de a misca preiuta. Pare ciudat dar seara si dimeineta devreme cind esti obosit orice chestie marunta conteza. Pentru mine e mai bin e asa. O am de citiva ani si sunt super,multumita.
Fratele meu are in schimb cea cu oxyjetul, foloseste functia de spalat normala, dar oxyjetul f fff rar. De lene cred:)

The_punkreas2003 mai asteptam informatii interesnate si folositore despre igena orala. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2007, 05:25 PM
Post #80

V.I.P.

bubulina, si eu am o mare problema: comoditatea. asta este si unul dintre motivele pt care vreau sa imi iau periuta elecrica..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tie ti se pare mai buna decat cea normala?

+Quote Post

21 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:40 AM