![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
sunt deschis intrebarilor. mi-e greu sa incep un curs de igiena si sanatate orala on-line (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
un dus bucal ar trebi sa fie in jur de 2-2.5 mil. nu stiu cat costa impreuna cu periuta dentara. anyway, in lipsa dusului bucal ar fi utila si ata dentara (floss sau pentru punti - super floss). dar ramane nerezolvata problema de igiena subgingivala... |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm, da eu sunt multumita de ea...de fapt mi e greu fara ea. Mi s-a intimplat cind am fost in romania ca mi-am uitat adaptorul acasa si no dupa ce s-a descrcat a trebuit sa frec....da si a fost tare greu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Acum se pare ca asta ar fi singurlul avantaj dupa cum spune punkreas.
O sa revin cu amanunte. Intrebare: dintii iesiti in fata se corecteza la orice varsta? Ugly betty de ce mai poarta aparat daca e deja > 20 ani etc? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
aparat poti sa pui si la 50 de ani, depinde ce vrei sa faci cu dantura :-)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
apa de gura pentru ce e buna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai ca agent antimicrobian. cele cu clorhexidina sunt f bune dar in timp dintii se coloreaza. pentru utilizarea de zi cu zi mergi pe clasicele ape de gura de la marii producatori. oricum apa de gura nu inlocuieste periajul :-)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) evident..eram curioasa daca chiar e buna sau nu conteaza prea mult daca o folosim sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
o metoda de prevenire in plus nu strica :-) Dar nici nu e vitala apa de gura
|
|
|
![]()
|
|
thx, the_punkreas..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa imi iau si eu sa vad cum e..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
punckreas ce apa de gura ne-ai recomanda ?
eu folosesc oral b e buna ? sincer nu ma pricep la ele de aceea as vrea si parerea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
pai am specificat mai sus ca orice apa de gura de la marii producatori e ok... Oral-B, Colgate, Sensodyne ... etc.
Se spune ca pastele de dinti ar trebui folosite prin rotatie a.i. sa nu utilizam la nesfarsit acelasi produs antimicrobian. Acum sincer sa fiu nu am facut studii si nici nu mi-am schimbat Colgate-ul de 25 de ani dar o spun ca fapt divers, sa mai aveti putin de lucru in magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:31 AM |
|