![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctorii i-au spus c-ar fi 2 posibilitati: asta cu firul de par de la un animal sau una c-a baut nu stiu ce apa, din nu stiu ce rau de munte, unde bausera niste oi. Din cate-mi amintesc zicea ca ea avea o larva...oricum...nu mai dezvolt subiectul, ca nu am toate datele necesare. E destul de logic ce spui tu Andreea si sunt sigura c-ai studiat mai mult problema.
Revenind la viitoarele noastre mamici, sunt mandra de ele si sa aiba sarcini usoare. Din cate am auzit, e o perioada f frumoasa in viata unei femei, perioada sarcinii. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai larva e altceva decat firu' de par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) - aia da, e plauzibila (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
am studiat pt ca dorm cu animalele in cap (cainii si motanii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))) ) si ma pup bot in bot cu ei (sau ma pupa ei pe mine daca nu-i bag in seama) si vreau sa stiu la ce ma expun, cu sau fara bebe la purtator. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
azi la 15.40 am programare la control si la eco... si imi trec tot felul de ganduri negre prin cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Stai linistita!
Si eu aveam o obsesie cu degetelele (ca nu le are pe toate sau ca are prea multe). E normal sa iti faci griji, doar esti mamica in devenire. Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
As vrea sa felicit si eu viitoarele mamici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca n-am apucat pana acum. Si Altheea, lasa gandurile negre departe de tine, tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
teo.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana nu vad totul ok azi plus analizele cand le voi termina pe toate....si acum ca mi-ai zis si tu de degetele...dar astea nu apar inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In orice caz...diseara dau raportul complet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu asta mi-a fost intentia. Nu vroiam sa mai adug inca o grija la cele deja existente.
Am vrut numai sa iti impartasesc un gand negru de pe vremea cand eram eu gravida. Care de altfel era total nefondat. |
|
|
![]()
|
|
stai linistita teo , nu mi-ai creat o grija-n plus, chiar m-ai facut sa ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . asta e o stare prin care trec toate viitoarele mamici, normal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laryssa, multumesc fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Felicitari spun si eu proaspetelor mamici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Felicitari le doresc si eu proaspetelor mamici si o nastere cat mai usoara ... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:58 AM |
|