![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hehe! Roxi vad ca esti inconjyrata de gravidute sau proaspete mamici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aaa, in legatura cu cantonamenul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa nu faceti antrenamente zilnic, ci mai bine o data la doua zile, ca daca e prea des nu apuca "sburatorii" sa se regenereze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In rest, spor la treaba! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred pana am sa nasc nu am sa mai merg la eco deoarece unul imi spune ca o sa avem baiat iar altul fata acum oare pe care sa-l cred. Asa ca o sa fie o surpriza!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cate saptamani are sarcina ta?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Am si eu o prietena si tot asa o patit o data i-a spus ca ii fata alta data ca ii baiat, cred ca nu o avut bebe pozitia corecta ca sa se vada, si pana la urma o nascut o fetita.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) II asa de draguta. Am fost deja sa o petim, Fabi are 6 luni si micuta are 3 luni. |
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
6 luni
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ma bucur ca mai e o graviduta pe aici! Dar cred ca va trebui sa mai faci eco inainte de nastere, sa vada pozitia fatului. Eu o sa merg la 4D luni. Daca o sa se vada bine ce este bine, daca nu.... nu mai fac inca o data 4D ca este si foarte scump. Merg sa vad in principal cum este dezvoltat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ladies, vi-l prezint pe David! Este prima lui poza!
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/picdavid1.jpg) Si aici dovada incontestabila a masculinitatii lui! (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/picputadavid.jpg) Azi parca a stiut la ecograf ca este pozat, a schimbat tot felul de pozitii si ne-a aratat tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow Altheea, cred ca ai trecut prin niste emotii de neimaginat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa-ti traiasca si sa fie sanatos puiutul (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sa ai o sarcina si o nastere usoara (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Felicitari!
Sa fie sanatos, destept, frumos si sexos! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ieri ma gandeam la tine, Altheea, asteptam vesti, eram tare curioasa ce e! In sfarsit am aflat! Felicitari, sa ai un baiat sanatos, inteligent si sa-si iubeasca mult parintii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:55 AM |
|