IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
pescarush
post May 19 2008, 08:23 PM
Post #141

Musafir

Altheea, felicitari! Sa fiti fericiti si sanatosi, si... poate va urma un fratior sau o surioara.
Sincer, nu stiu de ce se fac atatea ecografii in Romania, aici iti fac o data , la mijlocul sarcinii, sa se asigure ca este totul bine, mai tarziu fac doar daca apar probleme.
Cat despre sexul copilului, la primul mi-au spus ca e 80% fata si a fost baiat. Asa ca, la al 2-lea n-am mai intrebat. Important este sa fie un copil sanatos.

P.S. Domnizza, felicitari si tie pentru sarcina. Sa aveti sarcina usoara in continuare. Oare cum se mai simte Jollie?
Ma bucur de cate ori vad o gravidutza, eu iubesc copiii.

This post has been edited by pescarush: May 19 2008, 08:25 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post May 19 2008, 08:54 PM
Post #142

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ce taare!
Sa iti traiasca si sa va bucurati unul de altul!

+Quote Post
Roxana_
post May 19 2008, 10:15 PM
Post #143

Musafir

Vai Altheea, felicitari din inima. Ce ma bucur pentru tine! In sfarsit cineva care va avea baietel, ca numai de fetite am auzit in jur. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
David este un nume f frumos. Sa fie sanatos si sa va aduca multa fericire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 20 2008, 09:03 AM
Post #144

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Va multumesc mult, mult de tot! Ne-a intrebat doctorita inainte ce ne-am dori sa fie, am zis copil sanatos sa fie! Eu am visat de cateva ori in perioada asta ca aveam un baietel mic, plus am mai primit niste hainute de la alti bebelusi, toti baieti! Ani de zile mi-am dorit fata, dar acum ca l-am vazut sunt topita toata! E sanatos, toate masuratorile au iesit foarte bine, este foarte activ si sper sa mearga la fel de bine in continuare! Va pup si va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Dixy
post May 20 2008, 09:46 AM
Post #145

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Draga mea Altheea !!..Tu sti foarte bine ca eu imi doream pentru tine baietel,asa ca Nea dat Domnul !!! Si David o sa se joace cu David al meu.Si o sa fie la fel de frumosi amandoi.Daca te razgandesti asupra numelui te sparg !! Da pana una alta,aveti grija de voi.Va pupa fata pe amandoi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 20 2008, 10:38 AM
Post #146

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaaa touching!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
m-am emotionat!!
sa va traisca puiutii, sa se faca mari, sanatosi, destepti, frumosi si tot ce mai trebuie... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2008, 02:52 PM
Post #147

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pare-se ca intra si Roxana_ (aka roxanica noast`) in clubul viitoarelor mamici!
Felicitari! Ii uram sarcina usoara si un bebe ... perfect!

+Quote Post
Fanny
post Jun 6 2008, 05:35 PM
Post #148

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa fie oare adevarat?
Ii urez si eu un bebe de nota 10! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 6 2008, 05:41 PM
Post #149

Musafir

Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa zice testul.

Althe, te rog frumos, pana nu incep sa cumpar carti si reviste de profil, spune-mi te rog principalele chestii la care trebuie sa fiu atenta in primele 3 luni, care stiu ca-s f importante pentru bebe. Eu cu alcoolul, tutunul si cafeaua nu-s prietena de fel. Daca ai si alte mentionari. Pot spune si celelalte mamici, ca banuiesc ca s-or pricepe mai bine decat mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 6 2008, 05:50 PM
Post #150

Musafir

Roxy, sa nu iei nici un medicament inainte de a vorbi cu doctorul. Bineinteles, stii, raze X nu ai voie.
Si... dormi cat poti de mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multa bafta! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa av bucurati de el, sa fiti fericiti. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Daca-mi mai amintesc ceva, revin.
A, cu mancarea: mananca ce-ti pica bine, fara sa exagerezi, copilul isi ia atata cat are nevoie, oricum.

+Quote Post

83 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:02 PM