![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, felicitari! Sa fiti fericiti si sanatosi, si... poate va urma un fratior sau o surioara.
Sincer, nu stiu de ce se fac atatea ecografii in Romania, aici iti fac o data , la mijlocul sarcinii, sa se asigure ca este totul bine, mai tarziu fac doar daca apar probleme. Cat despre sexul copilului, la primul mi-au spus ca e 80% fata si a fost baiat. Asa ca, la al 2-lea n-am mai intrebat. Important este sa fie un copil sanatos. P.S. Domnizza, felicitari si tie pentru sarcina. Sa aveti sarcina usoara in continuare. Oare cum se mai simte Jollie? Ma bucur de cate ori vad o gravidutza, eu iubesc copiii. This post has been edited by pescarush: May 19 2008, 08:25 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ce taare!
Sa iti traiasca si sa va bucurati unul de altul! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Altheea, felicitari din inima. Ce ma bucur pentru tine! In sfarsit cineva care va avea baietel, ca numai de fetite am auzit in jur. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
David este un nume f frumos. Sa fie sanatos si sa va aduca multa fericire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Va multumesc mult, mult de tot! Ne-a intrebat doctorita inainte ce ne-am dori sa fie, am zis copil sanatos sa fie! Eu am visat de cateva ori in perioada asta ca aveam un baietel mic, plus am mai primit niste hainute de la alti bebelusi, toti baieti! Ani de zile mi-am dorit fata, dar acum ca l-am vazut sunt topita toata! E sanatos, toate masuratorile au iesit foarte bine, este foarte activ si sper sa mearga la fel de bine in continuare! Va pup si va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Draga mea Altheea !!..Tu sti foarte bine ca eu imi doream pentru tine baietel,asa ca Nea dat Domnul !!! Si David o sa se joace cu David al meu.Si o sa fie la fel de frumosi amandoi.Daca te razgandesti asupra numelui te sparg !! Da pana una alta,aveti grija de voi.Va pupa fata pe amandoi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa touching!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
m-am emotionat!! sa va traisca puiutii, sa se faca mari, sanatosi, destepti, frumosi si tot ce mai trebuie... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pare-se ca intra si Roxana_ (aka roxanica noast`) in clubul viitoarelor mamici!
Felicitari! Ii uram sarcina usoara si un bebe ... perfect! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa fie oare adevarat?
Ii urez si eu un bebe de nota 10! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa zice testul.
Althe, te rog frumos, pana nu incep sa cumpar carti si reviste de profil, spune-mi te rog principalele chestii la care trebuie sa fiu atenta in primele 3 luni, care stiu ca-s f importante pentru bebe. Eu cu alcoolul, tutunul si cafeaua nu-s prietena de fel. Daca ai si alte mentionari. Pot spune si celelalte mamici, ca banuiesc ca s-or pricepe mai bine decat mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, sa nu iei nici un medicament inainte de a vorbi cu doctorul. Bineinteles, stii, raze X nu ai voie.
Si... dormi cat poti de mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multa bafta! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa av bucurati de el, sa fiti fericiti. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Daca-mi mai amintesc ceva, revin. A, cu mancarea: mananca ce-ti pica bine, fara sa exagerezi, copilul isi ia atata cat are nevoie, oricum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:02 PM |
|