IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Philia
post Jun 9 2008, 02:59 PM
Post #171

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxi, multa bafta! Sper sa fie totul bine.
Din cate stiam eu, treaba cu uterul retrovers se rezolva pe parcurs. Parca era problema doar sa se prinda sarcina. Dar poate ma insel, stie medicul mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai grija de tine!
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jun 9 2008, 03:10 PM
Post #172

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Deci este ofiocial!
Sa fie intr-un ceas bun!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2008, 04:01 PM
Post #173

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Rox, draga mea, sa fie intr-un ceas bun si doamne-ajuta sa fie totul bine! Ai grija de tine si protejeaza-te cat mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 04:07 PM
Post #174

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ai grija de tine si asa-i cum a zis Kalua las-o mai moale cu munca si cu stres-ul, e important sa fii cat mai linistita. Odihna iar e importanta daca simti nevoia sa dormi, dormi lasa treburile ca se pot face si a 2-a zi.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2008, 04:13 PM
Post #175

Musafir

Multumesc dragutelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce m-as face eu fara voi?!
Poke, cred ca la asta s-a referit si d-na doctor. Ca daca se prinde sarcina, totul va fi bine. A zis ca vom avea ceva de munca, dar vom reusi. Am un mare noroc ca ma simpatizeaza. Dac-ati sti ce era azi la dansa la usa si ce se mai certa lumea.
MoN, la mine s-a nimerit cam naspa, ca iunie e luna cea mai grea din an aici la noi. Dar trec eu si peste asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acasa nu prea mai am multe de facut.
Sa va spun ca al meu sot a inceput sa fie f protector. A zis ca ma duce el cu masina dimineata la serviciu. Pana acum, doar ma lua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
lxn
post Jun 9 2008, 06:29 PM
Post #176

Musafir

Roxi, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Ma bucur tare ca-i oficial si ca bebe e acolo, mititel, dar este! Sa ai maaare-mare grija de tine, sa poata puiul sa-si faca bine cuibusorul acolo si sa se ataseze cum trebuie de mamica lui si sa urmezi intocmai sfaturile dnei doctor si sigur va fi totul bine, ai sa vezi!
O sa aiba bebele tau la matusici, un intreg forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jun 9 2008, 06:40 PM
Post #177

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Si eu ma bucur mult ca e bebel acolo! sa fiti sanatosi amindoi si sa mearga totul bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 9 2008, 06:56 PM
Post #178

Musafir

Rox, bine ca te-ai dus la doctor!
Nici eu nu iau nimic fara prescriptia doctorului (in afara de advil si tylenol). Si nu dau nici la copii, decat poate nurofen si tylenol.
Eu am luat ceva vitamine, fier, acid folic in timpul sarcinilor (eram mai anemica), calciu - bineinteles prescrise de doctor, iar la a 2-a sarcina am luat ceva medicamente pentru mentinerea sarcinii.
La primul e mai usor sa respecti indicatiile doctorului, cu al 2-lea nici eu n-aveam voie sa ridic nimic, sa ma plimb etc. dar il aveam pe cel mare de 2 ani... asa ca, no way.

This post has been edited by pescarush: Jun 9 2008, 06:57 PM

+Quote Post
3A
post Jun 9 2008, 11:33 PM
Post #179

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Roxi, suna bine! Doamne ajuta! si sa ai grija de tine, ca acum sunteti doi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Se pare ca numai cu stresul la servici trebe sa te inveti sa te menajezi, ca sotul e deja protector, ceea ce e fain (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2008, 09:44 AM
Post #180

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Roxi, ma bucur mult! Sa stii ca sfaturile astea le-am primit si eu la primul control si m-am speriat un pic atunci desi nu trebuia. Si e bine ca ti-a dat si supliment pe baza de fier si acid folic. Ai grija de bebel sa se faca el mare si puternic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

83 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:34 PM