![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va pup Pesca, 3A, Scumpic, Lxn, MoN, Nimphe, Teo, Poke (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Althe, tu cate kg ai luat pana acum? Colega mea a luat 10 kg. Urmeaza sa nasca in septembrie, pe la jumatatea lunii. Sa va mai spun ce-am aflat astazi. Draga mea prietena (cea care ne-a machiat la nunta), care a pierdut copilul la 9 saptamani a aflat abia acum motivul intamplarii nefericite. Se pare c-a fost de la un epilat inghinal cu ceara calda. Deci, nu e recomandat epilatul inghinal pana la 4 luni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Tot 10 am luat si eu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si am DPN-ul pe 1 oct. In luna a 6-a parca si apa ma ingrasa! Dar nu-i nimic, o sa am eu grija de kilogramele astea dupa ce nasc. Ma bucur totusi ca asta e singura problema pe care o am in momentul asta, ca m-a ferit Dumnezeu de alte rele! Si sper sa mergem bine si mai departe.
Cat despre epilat...eu ma faceam numai cu aparat. Dar l-am abandonat si folosesc numai aparatul de ras...deh....si asta e un sacrificiu dar mai bine decat sa apara probleme |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu-i asa un bai Atheea ca si cu alaptatul o sa dai jos totul e sa nu mananci mai mult decat iti trebuie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Da, la asta m-am gandit si eu, plus ca alaptatul impune un regim fara prajeli, sucuri...sper eu ca pana in vara urmatoare sa revin cat de cat la formele initiale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Roxanica, sa fie intr-un ceas bun! Ai grija de tine si de bebel, menajeaza-te. Ce fericiti trebuie sa fiti! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Pup toate burticile! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ohh, Roxi, cata bucurie!
sa ai o sarcina usoara si un bebelin sanatos! ma bucur sa aud te pup. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Si eu iti dooresc o sarcin usoara.
Bebe meu are 7 luni, tot ii piper nu sta o secunda, si noaptea cand ii dau sa manance(mananca piept)da din picioruse si le duce la gurita, nici atunci nu sta linistit, insa ma bucur fff mult ca este asa de activ. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, Mitik si Annas va multumesc de urari!
Abia astept sa merg la ecografia trans-vaginala pe 30 iunie. Atunci voi sti si eu mai multe amanunte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Asteptam si noi cu sufletul la gura! Pana una alta, povesteste-ne cum o rezolvi cu poftele si greturile.
O fosta colega asteapta gemeni, a fost un soc pentru ea si sot, care se gandeau doar la un fratior pentru baietelul lor, nu la doi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu asta ar fi problema mare, ci senzatia de rau permanent. Nu-ti spun ce nerebdatoare e sa treaca primele trei luni. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, sa stii ca si la mine au cam inceput greturile. Nu-s permanente si nici n-am vomat pana acum, dar tot sunt. Parca somnul dupa pranz s-a mai dus. M-a terminat saptamana trecuta, ca trebuia sa trag de mine, la serviciu.
Am si pofte, adica dulciurile...ca stii tu ca si la Monti asta-s marea mea problema. Sper totusi sa fiu rationala si sa nu dau iama in ele. Felicitari colegei tale! Cred ca daca era prima sarcina, era mare bucurie, dar cand te gandesti c-o sa fie 3 in familie, e mai dezastru asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cunosc o familie similara si sarmana mamicuta a trait zile grele pe durata copilariei lor. La un moment dat ii inchisese intr-o camera fara mobila, ca sa-i vada ce mai fac. Nu exista chip sa-i linisteasca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:45 AM |
|