![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si pe mine m-au induiosat povestile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand eram mica, fiind copil singur la parinti, cred ca mi s-a suflat mult in coarne si nu-mi placeau deloc copii. Mereu pe straduta copilariei mele ma jucam cu copii mai mari decat mine iar cei mai mici ma enervau pentru ca mi se parea ....infantili (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Putin mai tarziu, pe la 8 ani, m-am amorezat de actualul meu iubit si ....pentru ca eram o mucoasa mica in comparatie cu el, visam la el ca la fratele mai mare. Pe de-o parte imi ziceam ca ASA trebuie sa fie iubitul meu si pe de alta parte ma ofticam la culme ca nu aveam un frate mai mare fix ca el. Ma rog...deci, era ceva aspirational la varsta aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum ca am crescut destul de mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , treptat am putut observa cum se infiripa instinctul matern, fara ca macar sa-mi dau seama. Ma induioseaza copilasii din parcuri, pe strada, oriunde ii vad mi se par frumosi, dulci, dependenti de iubire si afectiune (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Mi se pare cea mai dulce responsabilitate ca un sufletel sa se increada in tine iar tu sa ai grija de el si sa-l pui mai presus de orice. Cu mintea de azi, mi-as dori intr-o buna zi , macar doi copilasi. Felicitari, Rox ! Sa ai grija de tine si de mogaldeata din burtica ta ! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-a iesit cam siropoasa povestea insa cam asa si e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar vroiam sa va si amuz putin cu haosul acela (controlat totusi) la care am asistat.
Hai sa va mai "ingrozesc" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stiti poate ca in primele zile dupa nastere mama secreta colostru si care are o compozitie unica pe care ar fi mare pacat sa n-o primeasca bebelusul. Insa tot in zilele acelea se petrece si asa zisa "furie a laptelui" cand sanii (fara gluma) se tripleaza ca volum. Daca sanii aceia nu sint goliti zi de zi exista pericolul mastitei si aceasta necesita tratament cu antibiotic si copilasul va fi privat de laptele matern pe perioada tratamentului. Cum necum (nu mai intru in detalii) unul din sani n-am putut sa-l "folosesc" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cateva zile insa trebuia sa scot laptele din el. Doamna doctor libelula mi-a tinut o conferinta cu nimic nou si in concluzie mi-a spus ca trebuie musai sa merg la "sala de muls" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... whaaat? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... a trimis o asistenta sa ma duca acolo insa tipa a venit doar sa-mi indice unde-i sala si ca vine ea sa-mi arate mai tarziu. Ok, ma gandeam hai s-o incerc si pe-asta. Ajung la sala de muls bat la usa nu zice nimeni nimic si intru. OMG!!! Vrei 20-25 de femei aliniate de jur imprejurul peretilor ca la o discoteca de tara, legate cu baticuri, aveau niste cescute de metal si se ... mulgeau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Daca ati asisteat vreodata la mulsul vacilor in staul si mai ales la primele sunete cand atinge laptele fundul galetii de metal goale... FIX ala era sunetul din sala de ..muls. Am inceput sa pasesc cu spatele spre usa la care vreo 2-3 "ia o ceasca de-acolo si aseaza-te pe scaun" ... m-am asezat ca traznita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si pesemne ca aveam o mutra c-au pufnit toate in ras. Am ras si eu una cu ele insa am si iesit de-acolo in secunda 3. Asistenta a venit dupa mine "v-am cautat acolo. haideti sa mergem" eu "doamne fereste" ea "pai va arat aici" eu "do NOT touch me!!!" . A incercat sa ma convinga vreo 10 minute apoi m-a lasat in pace. M-am chinuit c-o pompa din aceea care se gaseste prin farmacii (si care-i o mizerie btw) insa dupa cum vedeti am scapat nevatamata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu sper ca a mai evoluat tehnologia intre timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu asa va doresc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Amintiri frumoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu imi amintesc ca pe noi ne ducea in sala de alaptat...ca nu aveam voie sa stam cu bebeii in salonul nostru de dormit... Si sa vezi alaptat pe scaune...si doare....o anume parte mama...Asa ca unele fete stateau pe colac d-ala de inotat. Buna ideea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pe mine m-au tinut in spital 2 saptamani ca am facut o infectie amandoi si ne-au dat antibiotic asa ca l-am alaptat in continuare....Doctorita de copiis-a gasit dupa cele 2 saptamani de stat colo sa-mi spuna ca al meu copchil e suspect de displazie de sold... Eh, acum stiu care e faza...eu atunci eram f. leftera si am fost extrem de zgarcita cu asistentele, si va asigur ca m-au facut sa simt asta..Am dat bani doar la doctorita. Cand am fost mai tarziu in spital cu fi-miu le-am dat un salriu intreg intr-o luna...ca vorba lui Cleo, atat se sucea...de nu stiam de unde mai vin atatea fete noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am dus-o ca o regina... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cleo omg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum poti sa te amuzi, dar atunci cred ca le-ai simtit destul de tragice..:|
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
da, atunci eram cat pe ce sa ma transform in fiara (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, tocmai am sosit de la ecografia trans-vaginala. Bebe este bine pozitionat, are 157 mm, varsta lui reala e cam de 7 saptamani si 4 zile. Mi-a placut ca i-am vazut capul si i-am ascultat bataile inimii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Miercuri dimineata o sa merg la d-na doctor sa vorbim mai multe. S-ar putea sa am nevoie de un supliment de Ca, ca prea sunt lesinata.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Felicitari si multa sanatate tie si micutului! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Iubita, sa fiti sanatosi amandoi! Ma bucur ca e totul in ordine (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:57 PM |
|