![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pupam burtica! E superba! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Auliooo, ce mare e!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti traiasca, Althea, sa fie frumos, sanatos si destept!
Cand nasti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-ai luat vorba din gura, Nimphe!
.... Cam in vreo 3 saptamini (33 saptamini=8 luni si o saptamina) cred eu ca se apropie evenimentul! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Va pup tare tare! As vrea eu in 3 saptamani , dar nu se calculeaza asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . La 32 de saptamani abia se intra in luna a 8-a. Sarcina are in total 40 de saptamani incepand de la ultima menstruatie. Deci mai am cam o luna jumate, la ultimul control mi-a schimbat medicul DPN-ul (data probabila a nasterii) pentru 25 septembrie. tot o sa mai cresc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multa sanatate si sa ti traiasca burtica
eu nu inteleg de ce se formeza dunga aceea asa trebuie ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce burtica frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multa sanatate tie si puiului dintr-insa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca burta (ui, ce rotunjoara-i!), dar mai ales continutul ei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiii, ce burtica ai (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Maine poimaine o sa tii bebelul in brate si o sa si uiti ca ai avut asa burtica pufoasa si cu dunga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si iubaret!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
woow, ce "burtica" mare ai!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O sa fie un bebe dolofan! Si eu am avut 3kg 800, iar frate-miu vreo 4,5! Cei mai mari din maternitate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si apropo de mariri, mi se pare mie sau s-au mai inregistrat si alte modificari?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fii sanatoasa Althe si tu si bebelul , abia aseptam sa ii vedem moaca sa ne dam cu parerea pe cine seamana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dunga aia maronie e o dunga hormonala din cate stiu eu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:37 PM |
|