![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce burtica frumoasa !!!!
Sa ai o nastere usoara. Roxi asteptam poze si cu burtica ta !!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Multumesc mult si va pup!
Linia aceea se numeste Linia Nigra si este specifica sarcinii. Angel are dreptate, apare din cauza estrogenului crescut care la randul lui mareste productia de melanina. O sa dispara treptat. Eu sunt bruneta si de aceea este un pic mai pronuntata. Blondele aproape ca nu o fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet, s-au mai inregistrat si alte modificari in afara de burtica dar doar una ma bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am avut o perioada de o luna si ceva in care trebuia sa-mi iau sutiene saptamanal! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, s-au mai inregistrat si alte modificari in afara de burtica dar doar una ma bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am avut o perioada de o luna si ceva in care trebuia sa-mi iau sutiene saptamanal! Da da da, exact la modificarea aia ma refeream! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar se observa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) This post has been edited by sweet_girl: Aug 13 2008, 12:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Fetele, sa va arat balonul meu de 33 de saptamani! Am fost saptamana trecuta la eco, avea 1,800 grame atunci si deja pozitionat cu capsorul in jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut o burtica mare si paroasa (puf) si o dunga de toata frumusetea pe ea ..Sper sa dispara si dunga si parul dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ce burtica frumoasa!E normal sa fie mare la 33 saptamani. Dunga si parul dispar,stai linistita. Sanatate iti doresc si nastere usoara. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce burtica dragalasa. Abia astept si eu sa va arat asemenea performante.
Althe, nu te ingrijora cu parul de pe burta, ca va cadea dupa nastere. Asa mi-a zis cosmeticiana. Eu sunt mai paroasa decat tine (de regula, ma epilez pe abdomen), dar nu-mi fac probleme. Fetelor, burtica mea e micuta. Pun poze peste o luna - doua, ca sa aveti ce observa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
nastere usoara, alteea, esti asa de frumoasa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . roxi, eu abia acum m-am prins ca esti insarcinata, felicitari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ! sper sa va urmez si eu anul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 14-September 08 Member No.: 4,719 ![]() |
Buna ziua tuturor burticilor (si celorlalte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Vin si eu sa ma prezint aici pt ca sunt si eu "burtica" de 4 luni si mai am 2 baietei minunati : DAVID si FILIP. Sarcina usoara si nastere usoara si fara complicatii tuturor burticilor iar celorlalte curaj sa devina burtici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i63.photobucket.com/albums/h153/lidiaciorca/DAVID/P1330060-1.jpg) (IMG:http://i63.photobucket.com/albums/h153/lidiaciorca/FILIP/02090836-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Sfarsit de sarcina si nastere usoara Altheea, dunga dispare sigur in cateva saptamani dupa nastere si burta la fel
Inca nu sunt foarte lamurita pe unde is toate topicurile care ma intereseaza, poate ma directioneaza cineva daca gresesc: o clinica privata , unde pot tine copilul cu mine pe toata perioada sederii acolo, gasesc in Bucuresti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Lidi, ai doi baietei superbi, frumosi foc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sarcina usoara si cu el treilea copil, sa ne spui ce este!
Romi, stiu ca in Bucuresti sunt mai multe maternitati private care-ti ofera super conditii. Din cate am auzit Euroclinic ofera conditii foarte bune, copilul sta cu tine in camera si chiar si sotul, daca vrei. Iti doresti bebel? Fetele, azi am ultimul control inainte de nastere si cred ca o sa-mi spuna cand ma interneaza. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne. lidi, ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca si sa te-nveseleasca!
Althe, tin pumnii sa fie bine la control! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:43 PM |
|