![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vezi daca nu te-apuca nascutul vineri seara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De frica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Althe, las' ca si eu ma gandeam numai la faptul ca mai toate femeile au trecut macar printr-o asa experienta si n-au murit, deci oi fi si eu in stare sa nasc acolo un copil. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea cum te ai hotarat sa nasti, normal sau cezariana?
nu mai e mult pana sambata, poate bebeul vine mai repede sa te scapi de stresul asta mai repede |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu nu am dr inca, deci e foarte importanta clinica si conditiile in care nasc. Avand termen de comparatie cu statele mi-e groaza de spitalele romanesti, mi-a mai recomandat cineva MEDLIFE, cred ca o sa merg la un control acolo sa verific personal
Da, am un baietel, very needy, pe urma cand imi dau seama ca abia luna viitoare face 3 parca ar trebui sa am mai multa rabdare Eu sunt adepta conceptului continuu si a attachment parenting in masura in care e posibil in societatea noastra si intr-un oras ca Bucurestiul Altheea de unde stie dr cand nasti? faci cezariana? Roxana cate saptamani ai? sa sti ca am cautat pe google dar nu am prea gasit informatiile ce le cautam, plus ca experienta personala nu se compara cu reclama |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa nu-ti fie frica. O sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te sun duminica pe seara. Poate aud si gangurit de bebelus (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Normal vreau sa nasc, nu prea vreau sa-mi taie frumusete de burtica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar pentru asta va trebui sa ma dilat suficient si sper sa fiu in stare.
Medicul a vazut colul deschis si banuiesc ca dupa asta s-a ghidat. Prietenei mele i-a apreciat foarte bine nasterea, cand a chemat-o la spital exact in aceeasi zi i-a inceput travaliul. La acelasi medic a fost si ea. Nu mi-e teama de nastere, intr-un fel sau altul o sa iasa el, am emotii sa-l vad ca este bine si sanatos. Azi ecograful arata ca are 3,500 gr, s-a mai ingrasat un pic intre timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am cateva numere de tel, dau mesaje si va anunta fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum o sa mai fiu prin zona si maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hey! Ce pitic voinic!
Ceri peridurala? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
O sa vad, am citit ca nu e prea indicata. Dar nici nu vreau sa ma dau rotunda ca nu fac anestezie. In functie de cum simt ca rezist. Daca e nasoala treaba cred ca o sa cer.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althe, multa bafta si noroc! Toata trupa elady e cu tine si va sta cu sufletul la gura! Ce poti sa-ti doresti mai mult? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Acum m-au cuprins emotiile si pe mine. Amintirile navalesc.
Eu am cerut peridurala. Doctorul, desi avea tot ce-i trebuie, nu a reusit sa mi-o faca cum trebuie. Mai intai a trebuit sa astept dilatatia de 4 centimetri, apoi am facut semi-anestezia, apoi nu m-am mai dilatat decat 2 centimetri. Si doctorul cel dragut a stat langa mine si m-a dilatat cu mana o ora. Cand am ajuns la 8 centimetri m-a suit pe masa. Si apoi...lasa ca vezi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In spitalul in care am nascut eu, la data la care am fost eu internata, nu mai ceruse nimeni inaintea mea anestezia asta. M-a si intrebat doctorul de unde stiu de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa nu va mai spun ca m-a apucat si pe mine tremuriciul pentru draga noastra de Althe.
Si prietena sta sa nasca, e si ea la doctor in acest moment. Apropo, Romi, ea naste la Medlife la dr. Mirela Popa. Azi am intrat in saptamana 21, deci am 20 in cap. Merg la ecografie peste o saptamana si abia astept ca deja am tot felul de vise. Althe, sper sa nu ajungi totusi la cezariana, dar e cam maricel David. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:37 PM |
|