IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Diana.
post Sep 18 2008, 03:30 PM
Post #281

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Althe, daca faci epidurala sa nu te impinga pacatul sa te misti dupa aia, ca ai belibasit-o! ramii cu dureri de cap toata viata (asta o stiu de la mama!).
Go to the top of the page

+Quote Post
lidi
post Sep 18 2008, 04:03 PM
Post #282

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,719

QUOTE(angeldust @ Sep 18 2008, 11:06 AM) *
Lidi, David al tau seamana extraordinar de bine cu copilul unei prietene de-a mele. Prima oara credeam ca si-a facut ea cont si a postat, dar ea are un singur copil deci restul nu se potriveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sarcina usoara si tie!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai seamana si cu fetita prietenei mele de parca ar fi frati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Altheea sunt si eu alaturi de tine daca-mi dai voie. Mergi cu curaj, asculta de indrumarile medicului tau si a moasei si va fi bine.
Sa te ajute Dumnezeu sa nasti repede si bine si sa te refaci repede ca sa te poti bucura pe deplin de fiecare clipa petrecuta cu minunea ce vine pe lume.
Mai odihneste-te pana atunci si profita de liniste !
Numai bine!

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 18 2008, 04:23 PM
Post #283

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Desi citisem f mult pe diverse site-uri si forumuri la prima sarcina mi-am dat seama ca sunt f multe generalitati, prea putin inspirate din practica, abia dupa nastere am pus mana pe literatura adecvata OMS, LLL ( Organizatia mondiala de sanatate, Liga laptelui etc) realistica
Ecograful are precizie mai mare cu cat e sarcina mai mica, cu cat e mai avansata cu atat precizia lui e mai mica. Mie mi-au spus cu 5 saptamani inainte sa nasc ca are aproape 5 kg, ceea ce i-a bagat in sperieti putin. Confrom instructiunilor dr trebuie sa gaseasca cea mai ieftina varianta ptr asigurare dar sa procedeze si "corect" medical vorbind
in momentul cand sarcina a ajuns la termen (38 sapt) dr mi-a sters colul pentru a grabi nasterea, sa nu creasca copilul mai mare, desi ar fi putut sta acolo linistit atat timp cat totul era ok pana in sapt 42, maxim
la 4 zile dupa eveniment mi s-a rupt apa.In momentul cand se rupe apa, e recomnadta sa stai la orizontala pentru a evita riscul infectiilor. m-am internat si am asteptat,in 9 ore ma dilatassem 1 cm, deci aveam 2, aveam 1 cm de cateva saptamani. Asa ca mi-au dat medicamente ptr dilatare. eu nu aveam contractii pentru ca procesul fusese provocat , nu se declansase natural. dupa ce mia-u administrat medicamentele , contractiile au venit valuri, valuri, am facut anestezia. aceste contractii ma faceau sa ma dilat dar din nou, nu erau in cursul lor firesc si venind asa repede copilul nu a avut timp sa coboare, atrebuit sa stau dilatata la maxim mai bine de o ora( chiar inainte sa nasti ti se face rau , dar trece nu te speria Altheea) dupa care am nascut intr- o ora un baietel de 4 kg
Nu avea 5 cum spuneau ei cu o luna in urma, si am un travaliu de 17 ore. In momentul cand am nascut am fost f multumita de tratament, la cateva saptamani dupa ce am nascut , privind la rece eram putin bulversata si asa am investigat si am aflat ca nimic nu se compara cu o nastere naturala care isi urmeaza propriul curs
colicii -imaturitate a sistemului nervos, se manifesta prin plans necontrolat intre 3-5 ore/zi cu precadere seara. si acum ma intreb daca copilul s-ar fi nascut cand ar fi vrut el daca ar mai fi avut colici. nu ma refer la gazele care fac copiii sa planga ci la ce am descris mai sus, e a naibii de greu
stiu ca aici cezariana e o optiune la indemana oricui , dar eu tot cred ca natural e mai bine, si stiu ca in ultimele saptamani orice gravida e nerabdatoare sa nasca dar personal sustin ca natura sa-si urmeze cursul firesc- de aia am relatat mai sus experienta mea
Cand nasti cu exactitate nu poate sti nimeni , decat copilul , doare, dar in momentul cand il vezi orice urma de durere pe care ai simtit-o dispare si eun sentiment unic, care nu se compara cu nimic in viata
apropo de anestezie eu m-am miscat de pe o parte pe alta , ca amorteam, fara nici o problema- cu cateterul la spate, mi-au zis sa nu-mi fac griji, mai greu pana il instaleaza e cam greu sa stai aplecata peste burta mare
Altheea nastere usoara, lipsita de problema, un copil sanatos tun, somnoros si mancacios

This post has been edited by romi79_2008: Sep 18 2008, 04:24 PM

+Quote Post
Philia
post Sep 18 2008, 06:29 PM
Post #284

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Altheea, tin si eu pumnii stransi-stransi sa iasa totul asa cum vrei!
nastere usoara!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Sep 18 2008, 06:53 PM
Post #285

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

bafta multa Althe!

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 18 2008, 07:16 PM
Post #286

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bafta multa Atheea, incearca cumva sa iti faci curaj, nu-i chiar usor daca nasti normal, da' dupa ce vezi copilasul iti trece tot. Eu stiu ca mie mi-a bagat o perfuzie cand n-am mai putut, da' nus sa-ti zic cu ce si am nascut in vre-o 20 de min dupa ea. Da' am stat in tavaliu vre-o 5 ore.
Daca poti fara epidurala incearca, ca apoi e nasol pana o sa-ti revi din anestezie.

+Quote Post
Lexie
post Sep 18 2008, 08:59 PM
Post #287

Musafir

Nastere usoara Altheea and be strooong! Abia asteptam vesti si poze cu puiul tau frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 18 2008, 09:08 PM
Post #288

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

altheuta, o sa te aiba Dumnezeu in paza, ai incredere si gandeste-te doar la clipa cand o sa-l tii la piept!

+Quote Post
Cleo
post Sep 18 2008, 09:51 PM
Post #289

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

altheea, o sa fie bine stai linistita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 19 2008, 09:05 AM
Post #290

Musafir

Nu stiu daca aici trebuie sa scriu, dar amica mea care trebuie sa nasca f curand tocmai a primit lucrusoare comandate pe net de la Motercare. Mi-a povestit ca nu se compara calitativ cu altele si ca preturile sunt aproape la jumatate fata de magazinul in care se gasesc aici (e la Baneasa Shopping Center). Deci, le-a comandat din UK si se pare ca sunt destul de seriosi. Le-a primit intr-o saptamana. Am si eu de gand sa comand, dar prin luna decembrie, ca acum e prea devreme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De asemenea au si articole pentru mamici cu burtici si sutiene f bune pentru mamicile care alapteaza (si-a comandat si ea unul si de acolo stiu).

Pana acum mi-am luat niste pantaloni din magazinul Titan din astia pentru gravide, o rochita. Preturile mi se par cam piperate, adica 120 de lei, o pereche de pantaloni. Probabil c-o s-o mai rog pe soacra-mea sa-mi trimita. Nu e vorba ca nu dispun de bani, dar pur si simplu din alte tari multe chestii le iei la jumatate de pret.

+Quote Post

83 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:16 AM