![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abra, sarcina usoara!
Roxanici, manca-te-ar mama! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Ce misto! (Eu tre' sa recunosc ca sunt fan fetite) V-ati gandit la vreun nume de fetita? Ce zice Mr. Roxana? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 27-September 08 From: irlanda Member No.: 4,821 ![]() |
Multumesc pentru primire. A fost usoara pana acum, sper sa fie si de-acum incolo. Sunt un pic ingrijorata pt ca aici nu se fac atatea analize ca in tara. Se fac 2 eco e toata durata sarcinii (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Althe nastere usoara si un bebe sanatos! Roxi important e ca e sanatoasa, nu? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
pana ma duc sa imi fac analiza de sange sa ma lamuresc, va arat si voua ciudatenia mea de test de sarcina (facut de 2 ori, pentru siguranta). e cam neclara liniuta aia roz...nu vreau sa ma amagesc si sa aflu apoi ca nu e vestea cea buna :-(.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC06439.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Deci sunteti pusi pe facut bebei, ai? Ce misto! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
De raspuns nu stiu ce sa-ti raspund, eu n-am mai facut un test de-asta de 13 ani si de pe poza sunt la fel de dumirita cum esti si tu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Da, suntem hotarati (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) , dar luna asta a fost prima in care am incercat asa ca ar fi mai mult decat fantastic daca as ramane din prima! La instructiuni zice ca si daca e roz linia tot insarcinata se cheama ca esti. Dar e tare grea asteptarea pana ajung sa fac analiza de sange sa vad daca nu e fals pozitiv cumva...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca e de bine, altfel nu s-ar fi colorat deloc. Asteptam cu nerabdare confirmarea doctorului! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cunosc mai multe persoane care au luat decenii anticonceptionale si-au ramas insarcinate imediat dupa ce s-au lasat de ele. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hihihi... pazea ca se ia!
Imi amintesc ca la fostul job era e "epidemie" de sarcini. A inceput cu o curajoasa si in, 6 luni, ajunsesem sa avem la fiecare birou, cate o graviduta sau chiar doua. Vad ca anul asta Altheea a dat startul si gravidutele incep sa se adune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa se confirme vestea, Clau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa ne auda Dumnezeu, as fi asa fericita!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, poate ai facut un pic cam devreme testul si d-aia nu este conturata asa de bine liniuta a 2 a. Eu l-am facut la 5 saptamani de la ultima menstruatie si nu au mai fost dubii. Oricum, daca este sa fii insarcinata sa stii ca n-ai simptome deocamdata. Mult succes si-ti tin pumnii sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Abra, las' ca mamele noatre n-au mai facut atatea ecografii si-am iesit sanatoase. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:53 AM |
|