![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Zic unii ca prea multe ecografe nu-s bune pt. copilas, asa ca Abra, nu-ti fa griji.
Asa-i Claudia in prima luna esti ca si cum n-ai fi insarcinata, apoi daca e sa ai greuturi incepi cu elan. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, se pare ca n-am dat degeaba atatea pagini: e fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ti-am zis eu, Roxi? sau nu, nu ti-am zis.. da' fetita voiam sa fie! yeeeeeeeeeeeeee Altheea, nastere usoara! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxi fecitari! Si eu ma bucur ca e fetita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mereu mi-am imaginat ca si primul meu bebe o sa fie fetita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , sper sa nu ma insel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Altheea nastere usoara! Claudia bafta sa fii si tu graviduta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Clau, te putem felicita!
Din cate stiu eu nu exista teste fals pozitive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai ales sa fie doua false! Asa ca (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uaaau Clau, asta da surpriza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa mergi la doctor sa ne spui rezultatul. Sau...mai poti incerca un alt test, de la alta firma, poate acolo e mai clar. Eu stiu ca daca apare in cateva minute cea de-a doua liniuta, atunci e clar pozitiv, daca apare dupa mai mult de 10 minute nu prea e.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ufff, stiu si eu ca teoretic e f rar fals pozitiv, dar mi s-ar parea prea frumos sa fie adevarat sa iasa asa din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Angel, doua teste diferite am facut, ambele au linia ca in poza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Adineauri am fost la laborator si mi-au luat sange, maine e gata rezultatul, am sa merg seara dupa serviciu sa vad ce spune. Nu cred ca am avut asa emotii nici la admiterea la facultate (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Clau, tinem pumnii stransi-stransi!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptii, am si eu emotii sa aflu daca esti si tu viitoare mamica. Ce frumossss! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) O sa fie o gramada de bebei de eladies pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca esti insarcinata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
idem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:57 AM |
|