![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am luat rezultatele (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) am hcg 530 ceea ce echivaleaza cu saptamana a 4a.
acum sunt un pic ingrijorata pana vb cu medicul ce or insemna analizele celelalte facute, respectiv progesteron 50 si toxoplasmoza Ig G < 3 (scrie in paranteza non imunizat, asta inseamna ca ma pot capatui cu ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ?). IgM vad ca nu am pe foaie, am doar IgM pt citomegalovirus (negativ). inca nu-mi vine sa cred........ |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uiiiiii! Mai avem o mamica dulcica! Sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula si sa fii o mamica fericita de bebelus sanatos. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Felicitari!! Sarcina usoara sa ai!
Uii! Ce ma bucur!!! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnu' sa fie bine Clau! Sa stii ca si eu cand am fost prima data la medic a fost putin cam sceptica, imi spunea ca va fi greu etc. Primele 3 luni sunt f importante.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
felicitari ti am zis eu clau (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
eu am vazut ca medici au si darul de a speria (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc pt incurajari (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) , sper sa ne ajute Dumnezeu si in continuare ca atat bafta am avut cu ramasul...pe la 12 sapt mi-am programat deja vacanta in Cuba si Jamaica, sper sa nu trebuiasca sa anulez...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau! Asta da veste! Felicitari!
Daca tot ai ramas asa din prima, o fi vreun semn from up above ca asa trebuie sa se intample. Asa ca ai incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
angel (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Electro ce fain! Asa ce ma bucur pentru tine! Of!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Clau!
Mai ca ma puneti pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si al meu sot tatoneaza terenul pentru un fratior bebelusei. dar eu sunt (inca)tare pe pozitii si nu cedez (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:09 PM |
|