![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Clau...ce veste buna !!!
Nu te ingrijora inainte sa consulti un medic referitor la analize, sigur sunt bune !!! Sarcina usoara si vom vorbi despre asta:) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Ce frumos! Felicitari, clau! Sarcina usoara!
Se pare ca este sezonul gravidutelor pe elady! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teo, de ce nu mai vrei un al doilea copilas? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clauuu! Felicitari si sarcina usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain Clau, sa-ti fie bine, sa duci usor sarcina. Nu-ti fa griji inainte sa vezi ce spune doctorul. Ai grija de tine, odihneste-te cat simti nevoia si fii calma e bine pt. bebelus.
Toxoplasmoza aia, se poate face daca ai treaba cu pisicile de la ele se poate lua. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetele mele dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , multumesc mult, deocamdata nu simt nimic, parca nici nu as fi insarcinata, sper sa o tin tot asa si mai ales sa nu ma ingras prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . O sa sun medicul azi sa-i zic "sic sic!" pt ca am fost la el acum o sapt si i-am zis ca am inceput treaba de conceptie luna asta si ca nu stiu inca daca am si avut succes, dar eu sper. El a ras si a zis ca sunt prea nerabdatoare, ca nu prea ramane nimeni asa repede insarcinata, ca orizontul realist de asteptare e cam un an...asa ca ma duc sa-i spun ca la mine a fost ca speedy gonzalez (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
This post has been edited by claudia_electra: Oct 1 2008, 09:51 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Astea-s prezumtii aiurea de la doctor. Unele femei raman mai usor insarcinate altele mai greu acum sa faci o medie si sa ajungi la un an mi se pare o viziune pesimista.
Asa da-i peste nas ca si din cauza lui erai dilema daca esti sau nu. Eu am zis ca trebuia sa plecam in Germania in vara anului respectiv, asa ne programasem concediul si am zis ca dupa ce venim din concediu sa ne punem pe facut copii si cand colo copilul n-a mai asteptat si am ramas insarcinata la sfarsitul lui aprilie. Eu am calatorit aveam 4 luni jumate imi mai trecusera din greturi si n-a fost asa big deal si doctorul mi-a spus ca pot merge. This post has been edited by Master of Norules: Oct 1 2008, 10:04 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, mai ai de asteptat vreo 2-3 saptamani pana iti apar simptomele specifice: greturi, stare de somnolenta. Asta cu ingrasatu' am sperat-o si eu, dar nu prea s-a intamplat. Am luat deja 12 kg si m-am resemnat. N-am mai putut sa fiu stricta pentru ca stiam ca-i si cea mica-n joc. Si e mult mai important ca ea sa fie dezvoltata bine si sanatoasa.
Sper sa fi apucat sa-ti rezolvi toate problemele cu dintii, c-acum nu prea mai ai voie sa faci anestezie. Ai grija sa nu iei pastile fara recomandarea medicului. Am primit o carte care mi s-a parut f utila si te sfatuiesc sa ti-o cumperi si tu Cartea viitoarei mame de Marie-Claude Delahaye. Nu-ti trebuie mai multe carti, aceasta e absolut suficienta si termenii sunt pe intelesul tuturor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clau, draga de tine, ma bucur atat de mult! Si eu am facut prima oara tot doua teste si amandoua au fost pozitive. Sa fie int-un ceas bun! Te pup si ai grija de tine si de bebic
Bebelul meu inca nu vrea sa iasa...astept, dorm, mananc, cam asta-i activitatea mea zilele astea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mamicileeee ma pastoresc (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . Am sunat la dr si asa cum se temea prietena mea doctor din RO omul a fost f relaxat si a zis sa nu vin mai devreme de 20 oct la el, ca sa aiba ce sa vada la ecografie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Eu aveam o gramada de intrebari sa-i pun, am zis sa i le pun la consulatie, dar cand m-a amanat asa am ramas cam muta si l-am intrebat doar ce e cu toxo-minunea-aia si cito-aialalta si mi-a zis ca nu-s imunizata si sa am grija cu igiena cand mananc si sa evit copilasii mici si mucosi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Treaba e ca vin in RO intr-o saptamana si 2 zile, asa ca prietena mea ma va duce acolo la eco sa fie ea linistita ca nu e extrauterina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am uitat sa intreb si de vacanta, nici nu stiu acum daca sa rezerv hoteluri sau nu...daca mai astept nu mai gasesc locuri probabil. Alteutaaaa vrem BEBE vrem BEBE (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) !! Mult mult curaj, o sa ma gandesc la tine in fiecare zi ca deja oricand poti naste! Cate kg ai luat tu? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, pai are dreptate doctorul...nici nu prea are ce sa vada daca esti in 4 saptamani. Eu m-am dus la 5 saptamani si-a fost tot asa precoce. Mi-a scris pe hartie: ou gestant, sarcina dorita. Totusi a fost bine ca mi-a dat vit E si tardyferon fol. Nu stiu cum e acolo, dar aici doctorii recomanda diverse pastile in functie de trimestru. Imi amintesc ca mi-a zis atunci ca daca-mi doresc sarcina asta sa nu ridic, sa nu fac efort mare, sa nu ma spal cu jet puternic la dus si apa sa fie calie, no sex life deocamdata. Parca astea au fost sfaturile dnei doctor. Pe la 7 saptamani urmeaza sa faci o ecografie trans-vaginala (e si singura din perioada de sarcina).
Althe, confirma zicala ca baieteii sunt mai lenesi si ies mai greu din burtica mamei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:10 PM |
|