![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu iau acid folic si atat, astia nu te prea doftoricesc. nici de sex nu mi-a zis nimic, nici de altceva. dar oricum la ce libidou (nu) am eu recent, nu e mare pericol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
am sa caut in Diverta carticica indicata de tine, saru'mana! ah, si sper sa nu am greturi, ce e musai sa am? amica mea zice ca daca nu am avut nimic pana acum am sanse sa nu apara nici de acum incolo (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i musai sa ai greturi, eu n-am avut nici pe dracu'. Si aveam si-un libidou de zile mari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spre bucuria viitorului tatic.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi bine sa nu ai greturi, dar cazurile fara greturi sunt mai rare. Asta cu libidoul am mai auzit-o si eu la prietene, dar mie nu mi s-a intamplat. Adica la mine e extrem de scazut, in schimb am niste sani...sa-mi traiasca (sunt dubli fata de initial).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu la fel cu libidoul ridicat, dar dupa ce mi-au trecut greturile.
Eu in prima luna n-am avut greturi si apoi au fost de cosmar urmatoarele 3 luni jumate. Bine ar fi sa n-ai greturi, depinde cred cum e fixata sarcina, pe mine cred ca ma apasa pe ceva si dadeam la rate zilnic, de cateva ori pe zi. Athea multa bafta, las ca mai creste bebelasul in burtica si cand o iesi o fi mai mare si mai viguros. Pt. tine e mai greu, ca de-abia te mai misti in luna a 9-a da' las ca nu mai ai mult. This post has been edited by Master of Norules: Oct 1 2008, 03:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ma ia o raceala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , am mai toti colegii bolnavi si simt cum ma ia febra usor-usor!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine Clau, dar suntem barbate, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ufff luptam luptam si castigam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . ma duc sa cumpar o tona de lamaie si de miere, alte arme nu stiu daca pot folosi...sanatate, rox!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai adauga ceai de ghimbir cu miere si lamaie.
La capitolul fructe: Kiwi are cel mai mare continut de vitamina C ! |
|
|
![]()
|
|
buna idee cu kiwi, buli, multumesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si avocado are multa vitamina C da' daca iti place. Da' si cu o lamaie 2 pe zi merge.
This post has been edited by Master of Norules: Oct 1 2008, 05:42 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:14 PM |
|