![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uraaaaaaa
claudia, iti doresc un copil asa frumos frumos ca tine! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
uraaaaaaa claudia, iti doresc un copil asa frumos frumos ca tine! (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) multumesc meguta (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) !! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce mistooo!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebel sanatos Clau!! Urmatoarea cine e?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca vad ca merge treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici dulcici la mamici!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
TU (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Valeu mama!!! Nu acum! Asta imi trebuie acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sigur nu ar face fata bebe printre fiare si lasere... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa vedem ce zice Teo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate o pune de un fratior (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ceeeeeeeee?
Nu mai cobiti! Inca nu e momentul. Nu cred ca mai vreau o sarcina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa faca cine vrea si cine poate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clau, n-am luat prea multe kg, doar vreo 20 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (sper eu, ca nu m-am mai cantarit de 2 saptamani) . Imi facusem planuri pentru 15....dar acum cu 5 kg la deal sau la vale....las' ca se duc ele pan' la vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sigur ca se duc, la cata agitatie iti va cauza bebe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Eu am racit in toata regula, amigdalele cat casa, nas infundat, dar macar nu am febra. Am inteles ca febra ar fi cea periculoasa pt bebe, mai ales cand e asa mic. Sper sa ma fac bine repede, nu ma mai duc la birou azi... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu Clau, insanatosire grabnica! Ti-ai facut apa fiarta cu miere si multa lamaie?
Eu merg sa-mi pregatesc una acusica, ca mie-mi curge doar nasul. Iau si Elevit (vitamine) si am impresia ca astea ma tin departe de raceala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:23 PM |
|