![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Insanatosire grabnica!
Mai asteptam fo juma de an si-apoi o felicitam pe Szi, ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai abia o asteptam pe Szi in club!
Ieri am fost la dna doctor de la Medlife cu care vreau sa nasc. Mi-a reprosat c-am luat prea mult in greutate si trebuie sa iau masuri pentru ca-mi va fi f greu in ultimul trimestru si la nastere. Are dreptate, n-am ce zice. A zis ca nu mai e nevoie sa iau vitamine atata timp cat mananc fructe si legume, lucru cu care-s si eu de acord. Ma gandesc ca si vitaminele astea imi dau o pofta de mancare mai mare. A mai trebuit sa fac niste analize. Am ajuns la concluzia ca-i un lux sa fii gravida. Pana acum m-au costat ecografiile, analizele, vizitele la medic cam 1500 de lei, tinand cont ca o parte din analize le-am facut pe gratis. Nu ma vait, doar constat. Dar prefer sa dau bani si sa stiu ca-s pe maini bune. Ma ingrozesc de cazurile care apar la tv. Of, abia astept sa nasca draguta de Althe. Presimt ca nu mai are mult. Clau, cum mai esti cu raceala? Apropo de silueta, iti dau un sfat, pe care eu n-am fost in stare sa-l respect: mananca sanatos, fara dulciuri, foietaje, paine si sunt sigura ca nu vei avea mari variatii. Sunt un pic suparata cu ingrasarea asta, dar trebuie sa-mi adun ambitia de pe unde am lasat-o si sa ma limitez la max 20 de kg in plus. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, Roxanici, ca trece. Chestia cu vitaminele n-o s-o inteleg niciodata, dar ma rog...
Prietena mea care-a nascut la sfarsitul lui aprilie s-a ingrasat sub 20 kg (cred ca vreo 15 in total), a crescut doar o marime de haine plus burta. Si avea probleme cu hainele, in cele care-i veneau nu-i incapea burta, alea in care incapea burta stateau ca pe gard. Deci oricum faci nu-i bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Manca cand ii era foame, nu ca acum e 12 si trebuie sa mananc si a fost activa pana in ultimul moment. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eu fac destul de prost, nu sare febra de 37 de grade din fericire (am inteles ca peste 38 e periculos...), dar sunt vai de capul meu cu nasul, stare proasta, gat usor inflamat. Am fost juma' de zi la serviciu, la pranz m-am carat ca numai capabila de munca nu sunt. Offff sper sa fie bebe bine, sa nu aiba legatura cu raceala mea ingrata.
Roxi, bine glasuiesti, dar ceva imi spune ca e cam greu sa nu cazi prada ispitelor in singura perioada a vietii in care avem scuza oficiala sa poftim la orice (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Eu mi-am propus nu sa ma limitez absurd, insa sa mananc f putin din ceva la care poftesc dar nesanatos. Acum de la teorie la practicaaa, va tin la curent! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multa sanatate Clau! Sper sa fie totul in regula.
Da...pai exact asa mi s-a intamplat si mie, dupa 1 an jumate de restrictii m-am vazut in fata multor tentatii avand ca principala scuza, sarcina. Astazi am reusit sa mananc cu cap...deci se poate, totul e sa vrei. Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, Altheea este acum in cezariana...sau poate deja a si nascut. Astept din moment in moment sms-ul cu vestea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
of cum de a ajuns la cezariana (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca e ea nu vroia, bine ca a scapat macar de stresul asteptari si isi va vedea bebe ul (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) mai parca m a luat cu emotii cand stiu ca acum e la operatie
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia asteptam vesti despre Althe. Stie cineva ceva noutati? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu, dar va anunt cum primesc si eu noutati.
Se pare ca a fost singura solutie intrucat nu s-a dilatat. Oricum copilul e maricel si e mai bine c-a optat pentru cezariana. E mai putin periculos pentru ea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata...a dat Domnu (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) s-a nascut David al Altheei 4kg si 53 cm.
Sa le uram sanatate maxima la amandoi. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:17 AM |
|