![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uiiiii ce ma bucur (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sa-i traiasca sa fie sanatos! Sunt ok si ea si copilu da?
Uiiiii ce ma bucur (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sa-i traiasca sa fie sanatos! Sunt ok si ea si copilu da? na ca am postat de 2 ori de emotie, nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Oh-la-la! Multa sanatate Altheei si bombonelului! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mesajul e f scurt, dar banuiesc ca sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yupiii! Sa le dea Dumnezeu multa sanatate amandurora!
Felicitari, Altheea (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/baby.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Altheuta, sa-ti traiasca ingerasul si sa fiti o familie foarte foarte fericita! David, La Multi Ani!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le doresc multa sanatate, in momentul asta e cel mai important , felicitari (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ooooooooooooooooauuuuuuuuuuuu 4 kg e mare copilasul (poate de aia a nascut cu cezariana) si inalt sa fiti sanatosi amandoi. Asa o senzatie de implinire cum simti dupa ce ai nascut nu simti nicioadata pana atunci.
Refacere usoara Atheuta. This post has been edited by Master of Norules: Oct 5 2008, 08:51 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Althe!
Sa fie sanatos si sa ajunga cineva in viata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am aparut si eu mai tirziu, am fost in spital, dar vreau sa va felicit Claudia si Altheea, sa dea Domnul sa fie totul bine!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Felicitari pentru Altheea, noua mamica, sa fie sanatos David.
Clau, iti urez o sarcina usoara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:36 AM |
|