![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumesc, Lotte (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) . Am invins raceala (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) , doar mai curge putin nasul, dar am scapat ieftin si sper ca fara probleme pt bebe. Uf, abia astept sa merg la prima ecografie!!
This post has been edited by claudia_electra: Oct 5 2008, 12:02 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Clau!
Las' ca acum s-a asezat pe capu' meu raceala. Am luat o vitamina, ca poate-i vine de hac. Dragutelor, am mai primit un sms de la Altheea: bebe seamana cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , se simte un pic obosita (e si normal) dar vestea cea mai buna e ca are lapte. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am citit si eu de Altheea si David si m-am emotionat toata. Sa le dea Domnul sanatate si numai bine!
Cand iese din spital, Roxi, stii ceva? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai abia aseara a nascut. Probabil ca va mai sta pana miercuri, zic eu. Recuperarea dupa cezariana e mai anevoiasa.
Pai cum sa nu te emotionezi Kari, ca-i moment unic. Eu m-am rugat tot timpul cat a fost in sala de nasteri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multa sanatate Scumpic! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Iiiiiiii ce-am ratat
4 kg!! bravo Altheea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai bine pana la urma c-ai facut cezariana ca altfel te cam rupea la atatea kilograme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la cezariana se sta cam 5 zile. Pana-i scoate atele. Oricum recuperarea se prelungeste acasa. Aveam uneori niste dureri acolo la taietura de-mi venea sa ma urc pe pereti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si-am ratat-o si pe clau vaz. Clau sa fie intr-un ceas bun si s-aveti un minunat mic si sanatos parecetamol poti sa iei in timpul sarcinii aspirina in schimb, sub nici o forma |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ajung si eu la spartu targului sa-i doresc Altheei multa sanatate si putere sa-l creasca pe cel mic! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Felicitari Altheea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Sanatate multa si tie si bebelului! Abia astept sa te intorci si sa ne povestesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
are Altheea ditamai baiatul! sa ii traiasca!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Felicitari si recuperare usoara mamei, un copil mancacios si somnoros iti doresc
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cine vorbea de spartul targului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Felicitari Clau si Althe (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:22 AM |
|