![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc, chinte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu ma iau de mana cu Chinte.
Felicitari, Altheea ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el. Felicitari, Claudia ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Ai grija de tine si de bebe. O sa fie bine . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Althe si Claudia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
David (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Altheea....sanatate tie si bebeului
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Altheea si Claudia,felicitari fetelor si multa sanatate!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
tocmai am vazut burtica lui Roxi
sa nu fie deochi, da' ce schimbata imi pari! radiezi, nu alta! bravo, Roxi! pupici! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu stiu cum se face c-am o energie si o pofta de treaba de zile mari, in aceasta perioada. Am mai rasfoit carticica de profil din care citesc si-am vazut ca e normal sa 'gafai'. Am gasit si niste exercitii usoare si o sa ma apuc sa fac. Ma mai intereseaza cursurile alea care-s prin strainatate pentru gravide si viitori tati daca or fi si prin Bucuresti. Am inteles ca-i f importanta respiratia la nastere. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
exercitiile Lamaze.
Sigur tre sa fie si la noi cateva clinici care au cursuri pentru gravidute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Roxule, am vazut burtica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa vad bebele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara am avzut un tricou pentru beberutzi foarte dragut, scria pe el: 100% bebe!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La noi la maternitate se faceau cursuri din astea, deci sigur si la voi. Poate si la clinica aia privata unde vrei tu sa nasti se fac, daca nu intreaba la maternitate.
Cand te apuca durerile alea nu mai conteaza nimic, nu stii ce sa faci sa scapi mai repede, deci nus cat e de important cu respiratia dar e important sa inveti sa impingi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:59 AM |
|