![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Rox, vazut burtica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) esti o dulce!
si nu te speria asa de tare de kg, ca fiecare are reactia lui. Eu de ex. am pus 3 kg pe luna in primele 6 luni si apoi am pus f. putin, s-a distribuit greutatea. E adevarat ca a fost nitel mai greu in ultimele 2 luni, dar oricum e greutz in ultima luna. Althe sa-ti traiasca flacaul! sa fie sanatos si voios si tu la fel! Clau, sarcina usoara si sanatate! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mama ce-mi place bebe-ul Altheei. Si ce maricel e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, ce minunatie de David! Si chiar asa, ce maricel e si ce de-a par are!
Altheea, sa-ti traiasca bijuteria! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Altheea, sa va traiasca ingerasul, m-am emotionat toata cand l-am vazut (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce haios e! O bijuterie, vorba Kaluei!
Caciulita motzata ii da un aer de bebe-strumf! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa fie sanatos, mancacios si cuminte! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
omg, deci ultima poza e absolut adorabila (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ptiu sa nu-l deochi. Althe, sa-ti traiasca, e un scump!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Felicitari, Altheea!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi, daca te intereseaza cursurile Lamaze, am cunoscut pe cineva care se ocupa de asa ceva. Nu o cunosc foarte bine, dar tipa pare foarte draguta. Si din cate am inteles nu sunt numai exercitii, ci si tehnici de respiratie pentru usurarea travaliului, nastere etc. Sunt un fel de cursuri de educatie prenatala si putin postnatala. Si intr-adevar se participa in cupluri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca te intereseaza cumva, iti dau site-ul pe privat. Cred ca au si separat, exercitii de gimnastica pt gravida. A nu se intelege ca fac reclama! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Oct 12 2008, 09:41 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde D-zeu sunt pozele cu David??? Ca io nu vad nimic in albumul ei (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Edit: Nah le-am descoperit acum, fir-ar aranjamentul nou al lui Yahoo sa fie! Super cute! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce dulce e David si marisor. Sa-ti traiasca puiutul Atheea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa-i transmit mesajele voastre dragutei mamici. Si eu il plac pe David mult de tot. E si frumusel, desi am mai spus eu, nou-nascutii nu prea-s cine stie ce.
Sweet, te rog sa-mi dai linkul pe PM, daca e. M-ar interesa sa fie aproape de casa. Sigur ca o sa merg si cu al meu, sa-l implic si pe el domne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:01 PM |
|