![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aahahaha ce mutrita duuulce are David. si ce suparat era la maternitate! `'cine m-a scos de la mama? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) sa ma puna repede inapoi!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) '
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi sa-i transmiti si pupaturile mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Unde mai pui ca are si freza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Felicitari Althe! Ce mandra trebuie sa fi! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 14-October 08 Member No.: 5,112 ![]() |
Buna seara mamicilor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Am citit astazi toate discutiile voastre incepand cu anul 2006. Am ramas uimita...parca as fi citit un roman. Sunteti extraordinare...caldura din sufletul vostru este emanata de cuvinte cum nu se poate mai bine si mai mult. Sunt si eu o viitoare mamica, acum am 8 saptamani si la cat eram eu de speriata si de indispusa, m-ati facut sa ma simt bine. Sa realizez ca totul este destul de greu dar ce voi tine in brate valoreaza mai mult decat orice pe lumea asta. (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
Va multumesc din suflet ca existati si ii multumesc lui Dumnezeu ca v-am descoperit de la inceput. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, issa_ldy! Si sarcina usoara!
Cum te simti, ai greturi? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 14-October 08 Member No.: 5,112 ![]() |
Eu am fost la prima eco transvaginala, deci am deja prima poza pe care o voi pune la album (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Problema mea este, ca doctorita care m-a consultat la 7 saptamani nu mi-a spus mai nimic legat de sarcina. Nu mi-a prescris nici un acid folic, absolut nimic. Am luat din proprie initiativa (asa am auzit de prietene care au trecut prin asa ceva) niste vitamine ELEVIT si ma simt bine. Nu am greturi, dar nu e timpul pierdut, doar ca mananc mai mult nitel.
De aia m-am si speriat...cand am vazut ca m-a chemat abia pe 06 nov. fara a-mi da prea multe detalii, motiv pentru care imi voi cauta alt doctor si sper sa nimeresc pe cineva caruia sa-i pese macar aparent de mine. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
issa bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu-i obligatoriu sa iei acid folic. Eu n-am luat. Am luat din luna a 4-a niste minuni pt ca era sa pierd sarcina insa calciu + vitamina D mi-a prescris prin luna a 7-a daca nu ma insel si fier printr-a 8-a. Cred c-am luat si pastilute de iod insa toate prescrise de medicul de familie. Ma vedeam o data pe luna cu doctorita de familie si cam tot asa cu ginecologul. Cu el spre sfr m-am vazut mai des insa eu n-am luat nimic (vitamine etc) in plus. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am luat nimic. Si imediat dupa nastere eram cu fierul la limita de jos, doctorul mi-a spus ca pot face cum doresc, sa iau fier sau nu. Am preferat sa nu iau pentru ca obisnuieste sa constipe si asta-mi mai lipsea atunci.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fierul poate constipa si la fel de bine poate sa nu. Nu stii pana nu incerci. Pe mine nu m-a constipat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa nastere numai de experimente de-astea n-ai chef. S-apoi mai stiam ca organismul meu asimileaza toate celea destul de bine, deci pot sa-i induc si prin alimentatie vitamine si minerale.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te cred.
Important e ca l-ai adus inapoi la linia de plutire! |
|
|
![]() ![]() |