![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si eu am aceeasi relatie dificila cu mancarea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , Issa. In plus mai am stressul ca la ecografia de ieri doctorita nu a reusit sa-mi vada corpul galben (cica f important in fixarea embrionului si hranirea lui pana se formeaza complet placenta) si mi-a dat sa-mi administrez dimineata la pranz si seara progesteron sintetic (Utrogestan). Sper sa fie destul...in rest sunt permanent usor paranoica cu microbii, pisicile, copiii mici si mucosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa nu contractez vreo toxoplasmoza sau alta bucurie.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, ma scuzati, am uitat sa spun ca le pun diseara pe grup. Mea culpa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Clau, fii optimista. Doctorii au darul de a exagera. Cam de la 3 luni incolo (ca pana atunci sunt tot felul de riscuri) zic ei sa te bucuri cu adevarat de sarcina, dar nu prea poti, ca suntem oameni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Vreau sa vaz` si io burtica lu` Rox si `pilu` Altheei...ma primiti ?
clau, eu-s deja obsedata cu microbii si animalele...iti dai seama ca o sa se agraveze fobia si mai rau cand oi fi graviduta...si nu mai zic de papa sanatoasa si citesc fiecare eticheta din colt in colt...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, pai inscrie-te in grup. Trimite-i lui Angelu' cerere.
Io am pus poza, deci m-am tinut de cuvant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Acum imi dau seama ca trebuia sa anunt aici, nu la stirile zilei.
De anul viitor, gravidutele si mamicile cu copilasi sub 2 ani vor primi 85% din salariu, pentru indemnizatia pt. mame. Decizia Parlamentului e salutara! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu ma bucur din suflet pentru decizia asta, dar nu pot sa nu ma pot gandesc la o chestie: oare nu or pune un salariu maxim? Parca vad ca dupa alegeri se vor schimba lucrurile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, e sigur promulgata chestia asta?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
A fost adoptata de Parlament, mai trebuie promulgata de presedinte. Sincer, nu vad vreun motiv ca Basescu sa se opuna. Pana la urma, nu da el banii, ci Guvernul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by Fanny: Oct 15 2008, 09:48 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
P'ace burtica cu Sara! Iar mamica e adorabila! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) trebuie sa ne mai vedem, ca s-o remarcati cu ochisorii vostri cum se zbenguie, ca nu spun povesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:06 PM |
|