IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
ToothFairy
post Oct 15 2008, 09:57 PM
Post #441

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Sar-mana Fanny inc-o data pt accept.
In sfarsit au facut si parlamentarii astia ceva bun !!
I-a sa-ti vaz burticu` Rox...ii dau un pup Sarei...sa fie cuminte, sa nu dea din "potzoane"...asa zic eu la picioruse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 15 2008, 09:58 PM
Post #442

Musafir

6 luni?? Au trecut deja 6 luni?? Doamne Dumnezeule cum trece timpul! Ptiu sa nu te deochi. Radiezi de fericire, se vede in ultimele poze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si sa stii ca mi se pare ca nu te-ai mai ingrasat mai deloc de la ultimele poze. Doar burtica ce-a mai crescut.
Nu pot sa cred ca mai un pic si o sa ai si tu bebe

Off: Empty asteptam si pozele cu tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 15 2008, 10:32 PM
Post #443

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Vazut burticu`, admirat, rugat sa fie sanatoasa Rox..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut `pilu` Altheei, zici ca-i un strumf dragalas...sa-ti traiasca Altheea, sa fie sanatos, destept si sa te faca o mami mandra,(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi s-a facut pofta si mie...vreau si eu `pil...da` nu vreau sa ma casatoresc...la mine`n an (is anu` 6), circula "virusu`" nuntii ca la el acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Da angel, promit sa ma arat la fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 16 2008, 08:12 AM
Post #444

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Roxi, erai tu dulce si inainte, dar parca de cand esti insarcinata esti si mai si (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ai un zambet special...

+Quote Post
Roxana_
post Oct 16 2008, 08:49 AM
Post #445

Musafir

Stati ca aseara m-a luat somnul, inainte sa apuc sa spun la revedere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Angelu', pai nu m-am mai ingrasat cam de o luna, pentru c-am inceput sa tin cont ce mananc.
Multumesc pentru complimente, sa stiti ca sarcina-mi prieste de minune.
Astazi merg la dna doctor (cea pe care o stiu mai demult) cu tot dosarul, cu laptop (ca sa vada dvd-ul cu ultima ecografie). M-a chemat sa stam de vorba. Mi-e tare draga si am mare incredere in dansa.

+Quote Post
issa_ldy
post Oct 16 2008, 11:14 AM
Post #446

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,112

Vreau si eu sa vad pozele voastre, dar nu prea stiu unde sa intru!!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Felicitari Roxi, imi place ca te vad atat fericita... Eu am o problema: a inceput sa ma doara fesa dreapta, imi da niste junghiuri destul de urate.
O fi oare de la faptul ca munca mea necesita doar stat pe scaun? Eu ma mai ridic sa ma plimb, dar nu pot sa plec din birou ca ma dau astia dezertor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Apoi, acea facilitate cu 85% din salariu e valabil pentru toate institutiile de munca. Eu sunt cadru militar si cred ca nu sunt inclusa in program (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Sunt fericita ca mi-am in sfarsit o doctorita, sper sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma bucur tare mult ca v-am gasit aici, caci asa am cu cine sa mai vb si eu, dat fiind faptul ca lucrez zilnic de dimineata pana seara. SUNTETI MAGNIFICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 16 2008, 01:24 PM
Post #447

Musafir

Issa, si noi ne bucuram ca te avem printre noi!

In ceea ce priveste pozele, inca nu le poti accesa pentru ca trebuie sa intrunesti niste conditii pe care ti le pun mai jos. Trebuie sa mai ai un picut de rabdare si ca sa treaca timpul mai repede, te invitam sa accesezi si celalalte topicuri din forum care ar putea prezenta interes pentru tine si sa ne impartasesti si parerile tale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Pentru a avea acces la GRUPUL DE PE YAHOO unde membrele eLady.ro isi posteaza fotografiile, trebuie sa indepliniti doua conditii:
- sa fiti membru pe forum de cel putin 1 luna
- sa aveti mai mult de 100 posturi pe forum
Cine nu indeplineste aceste doua conditii, NU primeste accept pe grup.
Nota: Ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea in grup a anumitor membre.
"

Pentru a vedea toate detaliile, acceseaza link-ul urmator: http://www.elady.ro/forums/index.php?act=a...;f=12&id=19

+Quote Post
issa_ldy
post Oct 16 2008, 01:54 PM
Post #448

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,112

Gata!! Am citit si m-am conformat.
Voi astepta cumintica pana mi se va da unda verde.
Multam' frumos!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 16 2008, 02:03 PM
Post #449

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

So, eu nu pot sa cred ca au trecut 6 luni de cand a aparut Sara!! Arati fantastic! Stralucesti toata!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Inca 3 luni si avem o noua membra Elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Altheea ce mai face? Vreun semn ceva?
Issa bine ai venit si sarcina usoara!!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 16 2008, 02:42 PM
Post #450

Musafir

Am sunat-o pe Althe zilele trecute, dar nu mi-a raspuns. Banuiesc ca-i prinsa rau cu ala micu', care-i un simpatic.
Hai mersi, mersi.

+Quote Post

83 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:12 AM