IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Cleo
post Oct 16 2008, 04:33 PM
Post #451

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi io-s curioasa daca Sarei o sa-i placa pasiunea ei (piureul) cand l-o avea pe masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci cand e sorocul? sfr lui ianuarie- februarie?

mie initial mi-au spus ca se naste in jur de 14-15 februarie apoi la o ecografie mi-au spus 28 ianuarie (si asa fu) numai ca la mine fiind cezariana (imi pleca doctorul la ski domle) nu stiu daca era sorocul atunci

Masa de operetie la cezariene era o barna. No kidding. Si cum stateam eu cu fundul pe barna si picioarele pe scarita pana la ea am simtit ceva care cred ca era apa care se rupsese insa nu puteam sa ma uit in jos ca nu vedeam nimic de burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si i-am spus doctorului `cred ca mi s-a rupt apa`si el a zis 'e foarte bine daca s-a rupt' ... duh!... insa nici n-a negat nici n-a aprobat si eu am ramas cu dilema ca 'oare s-o fi rupt apa aia sau nu?` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 16 2008, 04:46 PM
Post #452

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si la mine a fost tot asa sfarstitul lui ian. inceputul lui februarie si am nascut normal pe 29 ian.
Cand mi s-a rupt apa parca am dat drumul la dopul de la vana am auzit un poc si a inceput sa curga cu o presiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar dupa ce mi s-a rupt apa au inceput contractiile alea mai nasoale.
Zice ca se transmit aromele ce le manaci cu placere in sarcina ii plac si copilului apoi cand incepe sa manance mancare solida. La noi asa a fost, dar nus daca e general valabila.

+Quote Post
Altheea
post Oct 16 2008, 06:33 PM
Post #453

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Va pup tare tare! Apuc numai sa va citesc pe fuga o data la cateva zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma simt foarte bine, bebelul e papacios si cuminte. Va mai anunt cand mai pun pozici. puuuup

+Quote Post
kalua
post Oct 16 2008, 07:06 PM
Post #454

Musafir

Althe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti traiasca printul!

+Quote Post
Fanny
post Oct 16 2008, 07:17 PM
Post #455

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Yeeeeeey! Pupam mamica si puiul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
issa_ldy
post Oct 16 2008, 08:24 PM
Post #456

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,112

Cum e posibil sa-mi iasa maseaua de minte tocmai acum?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai pot de durere (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Imi vine sa inebunesc, dupa ce ca sunt eu indispusa, mai am si porcaria asta.
Va mai scriu cand voi fi mai bine....pana acum nu am facut decat sa ma plang....va doresc tot ce e mai bun si aveti grija de voi.
Vreau sa si ofer, nu doar sa cer sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 16 2008, 08:30 PM
Post #457

Musafir

Althe, ce bine c-ai mai aparut prin peisaj. Eu zic acusica ca n-o sa va las, nici cu Sara de gat. Imi gasesc eu 15 min pe zi sa va salut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Issa, nu prea-i momentul sa fii trista. Nici nu ai voie sa iei vreo pastila acum, ca primele 3 luni sunt ff importante.

Asa, am fost la doctor. Am stat vreo 2 ore si jumatate in total, din care jumatate de ora a vorbit cu mine. E o scumpa dna doctor si mi-a zis ca analizele sunt ff in regula. E multumita de cum decurge sarcina. Mai era o tipa acolo, cu vreo luna in urma mea, dar saraca, avea probleme. Trebuia sa stea mai mult in pat si nu mai putea merge la serviciu.
Deci Sara mea o sa fie in aceeasi zodie cu Karli si fetita lui MoN. DPN-ul e pe 5-6 febr.

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 16 2008, 10:04 PM
Post #458

Musafir

Issa gandeste pozitiv.
Altheea ma bucur ca sunteti bine.
Roxana ce ma bucur sa aud ca nu o sa te pierdem cand vine Sara si o sa ne mai scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 16 2008, 10:09 PM
Post #459

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de piure, eu de fiecare data cand intram intr-o farmacie, imi fugeau ochii la cutiutele alea colorate cu piure de fructe pentru copii!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mi-am facut in sfarsit hatarul si mi-am luat un piure de mere pentru bebelusi de peste 4 luni!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) A fost bun, dar parca era prea mult zahar, prea dulce. Cred ca pana la urma nici nu e sanatos pentru copil atat zahar. Data viitoare, o sa incerc si cerealele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
issa_ldy
post Oct 17 2008, 09:22 AM
Post #460

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,112

Mi-a trecut maseauaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Nu am luat nimic, ca nu sunt inconstienta. Incep sa-mi revin.
Abia astept sa trec de prima luna si primele 100 postari pentru a va vedea si eu pozele cu bebeii.
Sunt nerabdatoare sa ii vad si sa va vad pe voi.
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Pupicei multi pentru bebei.

+Quote Post

83 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:18 AM