IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
kary_pink
post Oct 28 2008, 01:49 PM
Post #481

Musafir

Roxa ai o mica balerina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tin de pe acum pumnii stransi si inima aproape ca sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 28 2008, 02:38 PM
Post #482

Musafir

Sa dea Dzeu Kary!
Albi, dar are fundu' mic, o seamana cu ta-su (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 28 2008, 03:52 PM
Post #483

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ptiu-ptiu! Ce minunatie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul!

+Quote Post
Fanny
post Oct 28 2008, 04:56 PM
Post #484

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hahaha, e vioiciunea intruchipata! Abia astept s-o cunosc! Sa-si rezerve in carnetel un dansulet si pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 28 2008, 10:05 PM
Post #485

Incurabil

Member No.: 868

Cat de frumos... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara, Roxy. De-abia astept s-o vad pe micuta balerina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Nov 13 2008, 04:42 PM
Post #486

Musafir

Gagici, multumesc pentru cuvintele frumoase (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Clau, ia vino tu aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum mai te simti? Ti-au trecut greturile? Mai descrie-ne prin ce stari treci.
Eu ma maresc vazand cu ochii, dar va spun cu mana pe inima ca de aproape 2 saptamani am reusit sa nu-mi mai reprosez kg in plus. Pur si simplu am ajuns la concluzia ca-mi dauneaza psihic aceasta obsesie si sunt convinsa ca voi avea ambitie sa-mi revin dupa nastere. Acum este mai important ca Sara sa se dezvolte bine si sa ia in greutate (acolo la mine-n burtica).
Am intrat azi in saptamana 29. Se zice ca de acum ar trebui sa se pozitioneze cu capul in jos si nu-si mai permite miscari prea ample. E simpatica uneori, ca-si impinge funduletul cand intr-o parte, cand in alta si acest lucru il sesizez daca ma uit la burta.
Dat fiind ca burtica se tot mareste, mai am niste dureri de burta in partea superioara (povesteam de asta si la bar), dar sunt absolut normale. Ma ridic un pic mai greu din pat, dar am in continuare spor la treaba. Am citit in carte ca ar trebui sa fim un pic mai lenese in aceasta perioada, sa stam mai mult intinse, dar parca mi se pare prea plictisitor. Sunt hotarata sa incerc si niste exercitii usoare descrise in tot in carte ('Cartea viitoarei mame').
Mai avem inca multe de pus la punct pana la nasterea Sarei, dar mai e si timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cam asta-i situatia de pe frontul de Est.
Astept raportul de la Vest (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Nov 15 2008, 02:35 AM
Post #487

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Roxana_ @ Oct 28 2008, 03:17 AM) *
V-am promis de multa vreme, dar abia aseara a reusit al meu sa selecteze secventa cu dansul Sarei.
Dans Sara

mi-au dat lacrimile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ce ocupata e ea acolo la mami, la caldurica

+Quote Post
Roxana_
post Nov 15 2008, 10:17 AM
Post #488

Musafir

Of ce dor imi fuse de tine, bine c-ai aparut prin peisaj (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Clau, ai mare grija cu perioada de dupa greturi. Iti revine pofta de mancare si vei fi tentata sa mananci mai mult. E o perioada (lunile 4-6) in care kg se pun rapid. Incep si poftele si vei voi sa gusti din toate. Sfatul meu este sa mananci normal, cat pentru o persoana. Daca reusesti sa nu sari de 10 kg cand incepi luna a 7 a e ideal. Eu acum sunt mai mult ca sigura ca voi sari la final de 20 de kg. In luna a 7 a chiar daca mananci ponderat, kg se pun si nu mai ai ce face, pentru ca acum e normal sa te maresti (creste si bebe etc).
Sa stii ca si mie mi-a zis Althe aceste lucruri, dar nu stiu de ce-am crezut ca n-o sa mi se intample chiar mie.

+Quote Post
Fanny
post Nov 15 2008, 10:32 AM
Post #489

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxy, partea buna e ca la urmatorul bebe vei sti sa gestionezi altfel depunerea kilogramelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat despre slabit, eu zic sa nu te ingrijorezi de pe acum. Alaptatul si revenirea la un MM strict vor face minuni, cand va veni vremea! Plus gimnastica cu micuta balerina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 15 2008, 10:48 AM
Post #490

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Nu stiu de ce nu mi-a aparut topicul pana acum ca avand new posts, scuze ca nu am raspuns mai devreme.

La mine aproape nici o schimbare decat ca am mai scapat de somnolenta putin, semi-greturile (as exagera daca le-as numi greturi in toata regula) sunt pe pozitie, tot nu am habar ce sa mananc. Ma duc la cantina si sfarsesc adesea cu un iaurt, pe care inainte nu puneam gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , o supa si o salata. Dar acasa seara mai gasesc ceva de rumegat si rezolv. Am o noua pasiune: peste marinat. Sper ca nu e si asta interzis (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .

Cu kg sunt la 2-2.5, depinde cat de balonata sunt in ziua respectiva. Sunt tare bucuroasa ca nu am mai avut dureri ca la ciclu sau alte lucruri care m-ar fi putut face sa-l sun pe medic. Mai am vreo 12 zile pana merg la ecografia de 12-13 saptamani, abia astept(am) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) !

Sa stii ca ma gandesc la tine aproape zilnic si cum o sa ies din luna a 3a si mi-o reveni apetitul o sa ma gandesc si mai des (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca sa am de ce sa-ti fiu recunoscatoare dupa sarcina ca m-ai invatat sa fiu cuminte! Cand ai ecografia urmatoare, parca era ceva cu noiembrie daca retin eu bine...

+Quote Post

83 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:30 AM