![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' Clau, ca nu conteaza cand ai vazut, important e c-ai vazut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . D-aia e bine sa folosesti 'view new post' pe viitor si sa nu astepti notificarile prin mail.
Imi amintesc ca eu aveam dupa 12 saptamani 2 kg in plus. Pestele ala marinat, am impresia ca se face din peste crud peste care pui nu stiu ce solutie. N-as zice ca-i tocmai indicat. Sa ma corecteze fetele daca gresesc. Merg la ecografia de trim III, exact peste 2 saptamani. Abia astept s-o mai vad si eu un pic pe 'zbenguici', ca de simtit o simt f des. Eu ma simt tare bine (multumesc lui Dumnezeu) si muncesc cu drag si spor, dar am auzit de fete care deja stau acasa de la 7 luni. Sunt sigura ca m-as plictisi, la cat sunt eu de energica. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pestele marinat nu-i fiert, deci teoretic interzis in timpul sarcinii. La fel si cel afumat.
Va pup, viitoarelor mamici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eu am cautat pe internet reteta de produs peste marinat si zicea ca se fierbe, deci am crezut ca e bine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Oricum am mancat deja de vreo 3 ori, daca e buba oare am simptome ceva? Oricum am inceput sa ma satur sa intorc pe toate fetele mai orice aliment, ca e permis ca nu e permis (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
Rox, deci avem eco aproape simultan (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ! Eu am joi 27 nov. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, stai linistita, pana acum cativa ani nu existau restrictiile astea si iaca, populatia Pamantului nu s-a rarit. Eu personal nu am facut absolut nicio restrictie si am nascut un copil normal.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Marele bai, se zice ca e la pestele oceanic deoarece are o cantitate mare de mercur care , pe langa altele e toxic( ilar nu, cantitatea de mercur dintr-un peste e infima pe langa dozele de mercur ce se injecteaza in copii cu vaccinurile obligatorii- da asta-i alta poveste)
In timpul sarcinii se recomanda carnea gatita in locul specialitatilor ce o utilizeaza cruda( nororc ca nu stiu nici un restaurant bun de sushi aici) si lactatele pasteurizate, din cauza unor conditii banale la omul de rand dar care pot da complicatii in sarcina Acum si eu maic scap o juma de lingura de icre cateodata, cred ca depinde si de imunitatea organismului E fetita si ptr noi, avem pereche acum |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Romi, esti si tu in gasca gravidutelor? Sarcina usoara si bebe roz si sanatos iti doresc!
In a cata luna esti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Romi, sa fiti sanatoase!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Multumesc, 18 saptamani
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, nemaipomenita inregistrarea...Pentru rubrica "Fara cuvinte".
Voleibalista iasa Sara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pai sigur va fi o mica sportiva, la cat de mult se misca inca din burtica. Astept sa-i fac si-o poza d-aia in care sa i se vada talpa piciorului, cum ai pus tu la imagini inedite, dar mai am ceva de asteptat.
Romi, ma bucur pentru tine! Poate m-ai scrii pe aici pe parcursul sarcinii prin ce stari mai treci etc. Chiar daca pentru tine nu-s chestii noi, fiind la a 2 a sarcina, pentru alte fete pot fi f utile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:13 AM |
|