![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Roxi si eu am fost emotionata cand am vazut cat era de energica fetita , am ramas pe ganduri.Trabuia sa pastrez si eu dansul gemenilor, sigur era ceva interesant.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din intamplarile din ultima saptamana, una cam de pomina as zice:
- raceala cu dureri de gat si curs de nas, dar slava Domnului fara febra; la indicatiile unei pediatre am luat faringosept, o fiola de algocalmin si azi un paracetamol; in rest apa fiarta cu miere si lamaie sa traiasca - la ultima urocultura mi-a iesit streptococ hemolitic de tip B; repet analiza maine la 2 clinici si astept sa vad ce-mi spune dna doctor ginecolog Maine-i zi importanta: are loc mult asteptata ecografie de trim III si apoi vizita la medic. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi sanatate multa, nu stiu de ce pe ultima suta de metri gravidutele se racesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , o amica de a mea in luna a 8 facuse o cistita de toata frumusetea.
Eu am avut stafilococ beta hemolitic in gat , din cauza racelilor repetate. F bine ca repeti analizele , apropo mie anul asta la ex de rutina anual, mi au pierdut urina cand sa mi iau analizele de unde ca nu era doar restul analizelor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Totul e in regula cu mogaldeata mea, era tare agitatel aseara, dadea din manute si picioruse tot timpul. Are 64mm fara picioruse iar ca DPN medicul a zis ca acum pare 4 iunie, dar mentinem 8 iunie ca idee generala asa.
Pe mine m-a topit sa-i vad nasucul, era asa dulceeee. Si o manuta mica mica. A masurat translucenta nucala care e aparent un bun indicator pentru boli genetice si e 1.3 mm (trebuie sa fie maxim 3 mm din ce am citit eu). Am fost azi dimineata sa-mi ia sange ca sa-mi faca triplul test si bineinteles sa ma testez iar pentru viruseii mei obisnuiti (toxo si cito). Doctorul a zis ca vaccinurile antihepatita A si antitetanos pe care trebuie sa le fac pt vacanta sunt absolut ok, deci putem pleca linistiti in honeymoon-babymoon (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) . Roxi, am sa ma gandesc la tine maine, sa ne povestesti tot ce ati vazut! This post has been edited by claudia_electra: Nov 28 2008, 05:50 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, prea mi-a fost bine pana acum in sarcina. N-am avut nici o problema. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai lasa ca sunt luptatoare si nu ma las cu una cu doua.
Clau, ma bucur pentru tine si bebe. Deja ti s-a schimbat starea de spirit cand l-ai vazut acolo-n burtica dand din maini si din picioare. Probabil ca nu te vor mai agasa asa tare greturile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Abia astept sa-mi vad si eu printesa maine. Am uitat unde plecati in vacanta, probabil e intr-o zona tropicala de trebuie sa-ti faci vaccinurile alea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Da, Cuba si Jamaica.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Claudia e super pe acolo, am fost si eu in 2004, cam saracie dar f frumos. Eu nu a trebuit sa fac nici un vaccin cand am plecat si stiu ca se recomanda precautie la vaccinuri in perioada sarcinii, eu zic sa te mai interesezi. ideea e sa nu bei apa local, decat imbuteliata, si mancare doar la restaurante cunoscute internatinal, noi am mancat la burger king in jamaica ca eram pe fuga.Asigurarea medicala e obligatorie oricum si trateaza frums turisti, ca`s sursa importanta de venit
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, cand aflam ce porti in burtica? (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Clau si noi la sfarsitul lui ianuarie sintem in Cuba, noi mergem pe insula Cayo Coco? Voi?
Apoi vaccinul respectiv, aici se numeste Twinrix, eu il stiu de ceva vreme din dosarele mele insa acum au inceput sa faca si reclama la televizor. Avem prieteni care au fost si nu si-au facut vaccin. Ce nu-mi place este ca se administreaza in 2-3 reprize. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, hai ca ma interesez si eu daca sora-mea si-a facut vaccin, c-a fost si ea in iunie in Cuba.
Stiu sigur ca pentru Peru s-a vaccinat. Am fost la ecografie si-am vazut-o pe Sara. Imi place mutrisoara ei. Inca nu-mi dau seama daca buzele sunt ale mele sau ale sotului. Nasucul e mic si borcanat. A dormit tot timpul si a putut fi examinata f bine. E pozitionata deja cu capul in jos si n-are nici cordonul ombilical in jurul gatului. Deci toate bune de la ea. Eu am intrat pe tratament serios. Ma bucur ca acest streptococ se poate trata in sarcina. Mi-a dat augmentin, stodal, vit. C, olynth pentru copii. Ultimele 3 sunt pentru raceala care nu ma lasa in pace de cateva zile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:08 PM |
|