IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Cleo
post Nov 29 2008, 06:10 PM
Post #511

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxa (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) sa te faci bine urgent!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 29 2008, 10:43 PM
Post #512

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Un bravo mare pentru somnoroasa Sara si urari de sanatate pentru tine, Rox! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
3A
post Nov 29 2008, 11:15 PM
Post #513

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Clau si Roxa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mai Roxi, mare lucru ca voua probabil ca va si explica ce vedeti acolo, ca eu si in luna a 7-a nu vedeam decat niste umbre, si voi deja ati vazut nasucul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fain!

Augmentinul ala e un antibiotic f. tare... Nu exista vreo posibilitate sa mai intrebi si alti doctori ce si cum?
Daca-l iei pe asta trece si raceala, garantat!

Sanatate pentru Roxa si fara greturi pentru Clau!

Pupici la mamici!

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 29 2008, 11:25 PM
Post #514

Incurabil

Member No.: 868

Multa sanatate, Roxy !
Augmentinul este amoxicilina + acid klavulanic (care are rolul de a potenta efectul amoxicilinei). Din cate stiu eu, amoxicilina este unul din putinele antibiotice permise gravidutzelor, mai ales in uktimele luni de sarcina.

Mi-amintesc si eu de eco facuta la Buc. , la domnul dr. Pelinescu. Asta se-ntampla prin 2000. Poza a iesit atat de clara, incat am zis: fata noastra o sa aiba ochii verzi sau albastri, si asa a fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , are ochii de un verde albastrui. Barbata-miu se uita mirat la mine, cum pot sa-mi dau seama de asta dintr-o poza alb-negru, dar mie mi se parea foarte clara poza.

+Quote Post
3A
post Nov 30 2008, 03:57 AM
Post #515

Incurabil

Aha, ma bucur ca m-ai lamurit si pe mine cum e cu Augmentinul. Am ezitat daca sa scriu sau nu, ca nu vroiam nici sa o alertez pe Roxa, dar am zis ca o intrebare nu strica.

Eu am facut ecografiile in '97, oi fi fost prea stresata de motive de sanatate si nu m-am uitat calumea:)

Mamicutza stie cel mai bine, si sunt multe la care barbatii raman masca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 30 2008, 11:02 AM
Post #516

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce misto ca i-ai vazut trasaturile Roxi. Insanatosire rapida si mult calm pana nasti.
Cat te mai duci la munca? Dupa parerea mea da' nu trebuie sa ma iei in seama daca nu-ti place ce-ti spun ar fi bine sa stai acasa de la sapte luni copilul acum creste cel mai mult si linistea, odihna si echilibrul care le ai cand stai acasa iti prind bine pentru perioada dupa ce nasti cand esti cam overloaded in primele luni. Eu am lucrat pana am intrat in luna a 9-a deci am stat doar aproape o luna acasa dar daca ar fi sa evaluez situatia imi pare rau ca nu am stat ultimele 2 luni acasa.
Apai Augmentin parca se da si la copiii mici daca sunt raciti puternic si daca i-a dat doctorul nu-i motiv de indoiala. The doc. stie mai bine decat noi, that's for sure.
Al meu sot cand am iesit din maternitate a luat copilul si eu am iesit prin alta parte, ca trebuia sa ma schimb si a zis ca atunci cand a luat-o in brate pe fiica-mea i-a zambit. Cand le-a povestit celor de la servici aia radeau de el ca nu se poate asa ceva, dar chiar asa a fost.

+Quote Post
Roxana_
post Nov 30 2008, 04:54 PM
Post #517

Musafir

Va multumesc fetelor pentru urarile de sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
3A, e musai sa-mi treaca streptococul ala tampit ca sa pot naste natural. Scrie pe antibiograma ca-i sensibil la augmentin. Va dati seama ca iau tratamentul la indicatiile medicului cu care voi naste, asa c-am deplina incredere in dansa.
Sylvie, am fost si eu la Pelinescu la o trans-vaginala, dar nu m-a dat pe spate. Ba chiar mi-a facut o greseala de incepator: a scris gresit pozitia uterului, ca si cand s-ar fi uitat din oglinda (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Am din nou dvd-ul si poate fac o captura cu fata ei s-o vedeti si voi, ca mie mi se pare ca-i dulce.
MoN, nu ma supar pe tine si mersi de ingrijorare. Din pacate, la mine luna decembrie va fi una ff plina la serviciu si toata lumea se bazeaza pe mine. Mie sarcina imi face chiar bine, in sensul ca nu mai sunt asa cu stresul in vine. Eu ma plictisesc teribil sa stau in pat sau linistita. Nu-mi sta in fire. Deci asta-i felul meu: sa ma agit, sa ajut, sa rezolv probleme.

Off topic: Clau, am vorbit cu sorela. Pentru Cuba n-a facut nici un vaccin. Pentru Peru au facut pentru febra galbena si si-au luat pastile pentru malarie. Iar pentru Noua Zeelanda le trebuie niste creme sa se dea cand vor fi pe plaja din cauza musculitelor de nisip care pisca mai rau ca un tantar. In apa trebuie sa se fereasca de niste jellyfish care tot asa pisca. Oricum ziceau ei ca nu-i o tara asa de riscanta, in comparatie cu Australia. Eu ma refer la salbaticie, pe unde au ei de gand sa cutreiere, nu in statiunile alea luxoase.

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 30 2008, 06:01 PM
Post #518

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ce ma bucur ca e populat topicul si sar fetele sa ne sfatuiasca. Suntem rasfatate tare, Roxana (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !

Baga repede mocuta Sarei, de picioare ne-am lamurit ca le are lungi si artistice, vrem si fatuca dulce. Mare bafta ca scrie la ce e sensibil monstruletul de streptococ, al meu cica era la clasica penicilina, dar cam de fiecare data cand raceam serios (gat cat China adica) aparea la loc, el sau amicul lui. Dar tu nu mai ai mult, important e sa plece pana se naste papusica si dupa aia mai vezi tu ce se intampla.

Eu sunt tot confuza cu vaccinurile lui peste. Cleo, mie mi-au dat doar pt hepatita A (or fi vazut ca plec cu sotul, deci de B nu prea e risc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), Havrix se cheama, de la GSK. Ginecologul a zis relaxat ca nu e bai cu el, mi-l face, dar eu nu sunt asa incantata pentru ca chiar pe prospectul Havrix zice asa:

Use In Specific Populations

Pregnancy

Pregnancy Category C
Animal reproduction studies have not been conducted with HAVRIX. It is also not known whether HAVRIX can cause fetal harm when administered to a pregnant woman or can affect reproduction capacity. HAVRIX should be given to a pregnant woman only if clearly needed.

Deci daca nu au studiat reactiile la gravide, de ce m-as apuca eu sa risc? Apropo, vaccinul e mai mult pentru Jamaica, nu Cuba. In Cuba noi stam 2 zile in Varadero si 7 in Havana. La soare puturosim in Jamaica (Port Antonio).

Am mai citit pe net o chestie interesanta: cica la persoanele carora le este contraindicat vaccinul asta se poate administra imunoglobina. Ce mai e si asta si mai ales cine imi da mie prescriptie pt asa ceva?

Sotul zice sa nu mai fac nici un vaccin si cu asta basta. Mananc si eu ce oi putea, dupa ce intorc pe toate fetele totul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Cat despre sexul mogaldetei, nu stiu cand il aflu, doctorul avea o nastere cand mi-a facut mie ecografia si m-a cam zorit. Am sa-l intreb la telefon cand mai merg. Niscaiva poze:

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/mogaldeata1.jpg)

un nasuc
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/nasuc.jpg)

si o manuta:
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/manuta.jpg)

This post has been edited by claudia_electra: Nov 30 2008, 07:10 PM

+Quote Post
Roxana_
post Nov 30 2008, 08:49 PM
Post #519

Musafir

Clau, dragute poze. Sa-ti creasca frumos si sanatos acolo-n burtica! Maine fac si eu capturi cu chipul. Picioarele de data asta nu s-au mai vazut in toata splendoarea ca erau inghesuite. Ea, marindu-se, nu mai are asa loc de dans, ca la 22 de saptamani.

Si eu as zice ca nu merita sa te risti cu vaccinul. Esti inca in trim I si acum chiar nu prea ai voie sa intervii medicamentos.

+Quote Post
3A
post Nov 30 2008, 11:00 PM
Post #520

Incurabil

Clau, frumoase pozele, am vazut si nasucul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Roxa, tin pumnii sa treaca streptococul! Daca a iesit pe antibiograma scapi de el precis (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Sa aveti puiuti sanatosi si voi sa fiti sanatoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

83 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:04 PM