![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mai, ce ma emotionati cu pozele cu bebei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Clau parca se vede acolo mai jos, ceva mic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de baietel? Sau trebuie sa-mi pun ochelarii? Roxi ai grija de tine. La lucru nu fa eforturi sa duci munca la capat, dac-o poti face firesc e ok insa eforturile si stresul aferent n-au ce cauta in perioada asta si-apoi oricum trebuie sa inceapa sa se obisnuiasca fara tine, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bebelus! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Multa sanatate si dezvoltare armonioasa sunt urarile mele pentru pruncisorii vostri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumim fetele, sa dea Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Cleo, doctorul nu a zis absolut nimic, acum ca mi-ai atras atentia parca se vede ceva, dar cica si clitorisul fetelor e mare la varsta asta. Plus ca sotul crede ca e fata pt ca citez "uite, are tzatze!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, tin si eu pumnii sa se duca streptococul cat mai repede si dus sa ramana! De-abia astept filmul!
Clau, daca n-aveti de gand sa umblati prin "jungla" nu-ti fa niciun vaccin, nimic. Ce scumpete ai in tine si ce va si ne tine in suspans cu sexul! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari, imi pare rau, dar nu mai am asa o secventa hazlie cu dsoara. Pun doar poza cu chipul ei, sa va dati cu parerea cine seamana. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mie in poza asta mi se pare c-are buzele lui barbata-miu. Deci Sara Maria dormind: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara2.jpg) Multumesc mult pentru urari. Sper sa scap si eu de streptococ. Clau, eu zic sa nu asculti parerea nici unui doctor in legatura cu sexul pana nu ajungi la 22 de saptamani. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uaau (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce falcoasa e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai, nush cu cine seamana,dar io zic ca o sa fie frumusica foc..nasuc mic,buze carnoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la fata |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mai toti bebelusii au nasuc mic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , pana si eu cand eram mica il aveam frumos, dar multe s-au intamplat de atunci!
Eu nu ma pricep la spus cu cine seamana, dar are niste obrajori si buze de invidiat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Cred ca abia astepti sa o tii in brate, ma ia pe mine nerabdarea daramite pe tine. Kari, cred ca asa am sa fac, cucu vaccin. Nu am avut hepatita o viata (si in Ro sunt destui oameni cu hepatita A), nu o sa fac nici acum. Apropo am inceput sa ignor interdictiile din sarcina, am poftit la salata de boeuf ieri si evident ca maioneza am facut-o cu 1 ou crud si 1 fiert (dar macar erau bio (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). This post has been edited by claudia_electra: Dec 1 2008, 01:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Pup si eu printesa pe obrajori ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Claudia, si eu sunt de aceeasi parere cu Kalua legat de vaccin. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
True,cred ca ar fi un soc sa vezi la eco un bebe cu un nanau mare si ghebos (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va dati seama ca abia astept s-o tin in brate, dar mai trebuie sa stea un pic in burtica sa se dezvolte bine acolo.
Si eu si barbata-miu suntem 2 nasosi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Clau, si eu mananc salata boeuf, dar mai rar. In cate saptamani esti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:53 AM |
|