![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
sa va traiasca bebeii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Rox, la cum arata buzele Sarei acum te procopsesti si tu cu o Angelina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu mai are nici o importanta!
Is in love oricum!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Waaaw!! Ce clar se vede totul!!!
Eu totusi cred ca aveti un doctor cu mana de artist, se pricepe la facut poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E o dulce!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu ma pricep nici eu sa spun cu cine seamana, dar gurita si eu cred ca e a sotului si atunci partea de sus poate iti revine tie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Pe 31 decembrie mergem iar la ecografie si ne spune si ce ascunde intre picioruse (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) !
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oaaa, pe 31, fix in ultima zi a anului... Asta da inceput de 2009 (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sunt curioasaaaa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oare are cuc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si io mor de curiozitate!! Da Althe? Mai stie cineva ceva de ea? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, mai stie.
E tare frumusel David al ei si maricel. E mamica devotata si a capatat deja dexteritate in toate operatiunile gen baita etc. Clau, abia astept sa aflu si eu, desi o sa te bucuri intens pentru orice! Sara mea, a dat astazi atat de energic din picioare ca m-am trezit (dormeam) si-am crezut ca-i cutremur (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . E fortoasa fata mamii. |
|
|
pescarush |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, ce clar i se vad trasaturile! Nu conteaza cu cine seamana, ca o veti iubi la fel de mult. E o dulce.
Si eu m-am gandit in primul moment ca bebeul Claudiei e baietel, dar din moment ce doctorul nu s-a pronuntat, inseamna ca poate fi orice intre picioare, vorba Claudiei. Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am o prietena care sustine ferm teoria ca mamicile de baieti se rotunjesc serios la fata in timpul sarcinii, deci teoria ei este ca am fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Parca si eu am un mic mic feeling ca e baiat, dar eu nu stau f bine cu feelingurile in general, asa ca nu ma iau in seama.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot cu baietel te-as vedea, dar numai Dumnezeu stie ce e si important e sa fie sanatos!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:25 AM |
|