![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Nu stiu cum sa adaug poze ca sa va trimit cu Alex-Fabian, acum are 2 luni.
V apup Sa ma ajutati va rog daca puteti |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie aici, ANNAS.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ladies, am bucuria sa va anunt ca tocmai mi-am facut 2 teste (sa fiu eu sigura) si au iesit pozitive amandoua!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am avut o intarziere de o saptamana...nu iesita din comun caci mi s-a mai intamplat. ceea ce m-a pus pe ganduri e faptul ca m-a durut putin burta cam cand ar fi trebuit sa vina, durerea aceea normala inainte de ciclu si apoi nimic! azi mi-am luat inima-n dinti si am facut testele, mi-era teama de un rezultat negativ. sunt atat de bucuroasa!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Altheea, felicitari! Iti doresc o sarcina fara probleme! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce dragut Altheea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
La mine nu vrea domne sa se prinda al mic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca eu stiu ca va fi baiat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Dar mai incercam, nu disperam. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
multumesc mult dragelor!
roxanica...te astept aici! sa stii ca a fost cam neasteptat, stii ca in decembrie am postat ca incercam de cateva luni si nimic. ei bine, in ianuaria nici n-am vrut sa mai calculez ziua fertila, nici acum nu stiu cu exactitate data ultimei menstruatii. nu m-am mai stresat pur si simplu. si uite ca s-a prins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu te astept pe aici, asa cum ti-am promis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, ce ma bucur! Sarcina usoara!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Altheea, ce ma bucur pentru tine! Un bebe! Sa fie intr-un ceas bun si sa faci un bebesanatos, care sa fie frumos si destept ca mama-sa!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, pai tu crezi ca eu m-am apucat de calcule din astea cu fertilitatea? Nu-s satula eu de calcule de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Toata lumea zice ca atunci cand nu vrei, se intampla.
O sarcina cat mai usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si sa ne tii la curent. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:01 PM |
|