IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
pescarush
post Jan 2 2009, 08:33 PM
Post #611

Musafir

Roxana, sincer, eu nu cred ca este o idee buna aceea de a nu fi deranjat tatal. este si copilul lui si nu spun ca trebuie trezit cand alaptezi copilul, dar mai ales cand mai creste si nu trebuie neaparat sa-i dai mancare, se mai poate duce si tatal la el. eu asa am facut, am lasat usile deschise la camere, tot 1 m si ceva era intre dormitoare. incearca sa nu schimbi prea mult "obiceiurile" casei, si sa nu te separi, pe cat posibil, cu dormitul de sotul tau.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 2 2009, 08:38 PM
Post #612

Musafir

Fugi de-aici cu detergent pentru bebei! Luasem si eu chestii de dezinfectat (se pune in loc de balsam in masina de spalat) si nu stiu ce chestii. Dar mi-au zis si moasa, si doctorul ca pot spala hainele normal, eventual sa nu folosesc un detergent care nu-i asa parfumat si sa las balsamul deoparte (tot din cauza parfumului), dar nu-i nevoie de cumparat nu stiu ce chestii speciale. Si nici de spalat la 90°C.
Foarte bine te-ai gandit sa speli hainele inainte de a fi imbracate, majoritatea e made prin Asia si la aia nu poti fi niciodata sigura cu ce le vopsesc sau imbiba.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 2 2009, 08:38 PM
Post #613

Musafir

Sa traiti, am inteles Pesca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vorbeam cu Althe si pe sotul ei chiar nu-l deranjeaza sa-l auda pe David. Depinde de cum e somnul omului.
Oricum, sa stii c-am de gand sa-l implic si pe el in cresterea Sarei si va avea si el ceva misiuni. Am auzit de prea multe cazuri de tinere mame care se plang ca sotii nu participa la cresterea copilului, ca s-o patesc si eu. Ii vom face baita impreuna, chiar daca maica-mea de-abia asteapta sa participe si ea. I-am spus ca daca vrea sa asiste bine, daca nu...ne vom descurca eu si al meu sot. Mami ma va ajuta cu gatitul si curatenia prin casa, c-am inteles ca nu prea mai ai timp de nimic.

Kalua, aici e o moda cu detergentul pentru bebei care se cumpara de la farmacie. Dac-ai sti ca toate mamicile mi-au zis ca-i un 'must'.
De facut masaj dupa baie o sa-i fac cu ulei de masline cu vit. A. La sampon si balsam, o sa-i iau de la Mustela.

+Quote Post
pescarush
post Jan 2 2009, 08:42 PM
Post #614

Musafir

Roxy, accepta ajutorul mamei in casa, si mai incolo, pentru un baby-sitting cand ai nevoie. Dar copilul e bine sa-l cresteti voi doi. Si bine faci ca ai de gand sa-l implici si pe tata in cresterea copilului, si lucrul asta trebuie facut din prima zi. Daca vrea sa aiba o relatie frumoasa cu copilul, orice parinte (ca e mama sau tata) trebuie sa inceapa educatia din prima zi de viata. Eu sunt convinsa ca va veti descurca si veti avea o fata de care veti fi mandri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 2 2009, 08:42 PM

+Quote Post
Roxana_
post Jan 2 2009, 08:45 PM
Post #615

Musafir

Pesca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , si eu sper din tot sufletul ca ne vom descurca. Abia o asteptam amandoi pe micuta.
Eu sunt f atasata (as zice prea atasata de mami), asa ca-i imposibil s-o exclud, doar ca-n cazul de fata nu vreau sa-l degrevez pe Mr. de sarcini.

+Quote Post
pescarush
post Jan 2 2009, 08:57 PM
Post #616

Musafir

Roxy, nici n-am spus s-o excluzi pe mama ta. Nici eu n-am exclus-o pe a mea. Pericolul l-ai sesizat si tu, se implica bunicile si se elibereaza tatii, care isi vad tacticosi de tabieturile lor. Anyway, ai sa vezi ca nu intotdeauna veti avea aceleasi pareri despre educatia copilului, cu mama ta (nici cu sotul nu veti fi intotdeauna de acord), dar te va ajuta si mama ta, sunt sigura. De ex. daca trebuie sa mergi undeva unde nu poti lua copilul dupa tine, o rogi sa vina sa stea cu el. Sau daca vreti sa iesiti si voi doi intr-o seara din cand in cand (lucru recomandat, de altfel, face bine la psihic) o rogi tot pe ea, ca doar in ea ai cea mai mare incredere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 6 2009, 05:26 PM
Post #617

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Roxi, sunt un dezastru intr-ale time managementului zilele astea, dar cum stiu ca ai DPN la inceputul lui februarie, vreau sa fiu sigura ca apuc sa te felicit (inainte sa iasa frumusetea din burtica) pentru atitudinea ta zen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si foarte incurajatoare de pe parcursul sarcinii. Poate te mai prind si pe mess, insa oricum voiam sa stii ca esti inspiratia mea cand ma mai apuca vaicareala (desi nu prea mai am motive, de semi-greturi am scapat din prima zi de concediu iar alte probleme notabile nu am avut).

Cum e acum pe ultima suta de metri? Ma gandesc ca ai burtica maaare - chiar cand mai pui o poza?! - si spatele nu o duce prea bine...ai retentie de apa?

Eu am impresia ca bebelutza noastra a inceput sa miste de vreo 3 zile, dar evident ca nu-s sigura; e ca un fel de zbatere in interior, ma gandeam sa nu cumva sa am spasme ale musculaturii abdominale si eu sa-mi fac iluzii ca e Carla (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .

+Quote Post
Roxana_
post Jan 6 2009, 05:40 PM
Post #618

Musafir

Clau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar te asteptam pe aici.
O sa vezi tu ce frumoasa e perioada de dupa greturi. Sincer, eu am inceput s-o simt de pe la 20 de saptamani. Reimprospateaza-mi memoria, ca nici eu nu mai stiu in cate saptamani esti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Maine se termina sapt 36 la mine, pe 05 febr ar fi exact 40 de saptamani, dar eu stiu ca de pe la 38 poate aparea oricand. Draga mea, sa stii ca nici cu spatele nu am probleme (sper sa nu ma apuce acum ca m-am laudat), au fost doar 2 episoade, dar n-au tinut mult. Inca nu ma feresc de efort. Zilele astea am stat mai mult in pat c-am de lucru pentru la serviciu si sper sa termin asta-seara treaba, ca simt ca ma urc pe pereti.
Am burtica mare, dar nu-i bai. Sunt si cam grasa, dar tot nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sunt convinsa ca-mi voi reveni dupa. Am pus o poza cu mine si cu un bebe pe grup, dar acolo nu mi se vede burtica. Las' c-o pozez si pe ea, in curand.

Pai la inceput o simti de parca ai avea asa o indigestie sau cum sa-ti explic...ca circula ceva pe acolo (ca atunci cand bei prea multe lichide si-ti fac zgomot in burta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Joi merg si eu la doctor si-mi mai fac analiza la secretie si din col (pentru streptococul de tip B ). Asa scrie pe foaia aia de urmarire gravida.
Va pupic (pe tine si Carla) si sarcina usoara in continuare!

+Quote Post
Lexie
post Jan 6 2009, 06:22 PM
Post #619

Musafir

Ce frumos povestiti voi aici (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa nasteti usor si sa aveti bebele sanatoase si frumoase!

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 6 2009, 06:49 PM
Post #620

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Deci nu ma insel, e chiar gaza mea mica cea care se manifesta in burta! Sunt catre sfarsitul saptamanii a 19a.

M-am mai calmat si cu kg, in vacanta nu am luat decat 500 de grame si deci am 3.5 kg cauzate de sarcina. Sper sa fiu cuminte si mai departe, desi nu ma retin de la nimic dar nu am pofte dubioase si mananc fix la fel ca inainte sa fiu insarcinata.

Au inceput soldurile si m-am napustit si eu asupra magazinelor, prima grija fiind cele de gravide. Am avut un soc la ce uratenii gazduiesc!! Materiale execrabile, modele si culori pe masura! Nu am reusit sa-mi iau de la magazinele astea specializate decat o pereche de pantaloni pt birou, o pereche de blugi (urati dar acceptabili fata de ceilalti) si o helanca. In rest am cumparat o gramada de rochite tricotate de la magazine normale. Cu ele sper sa trec iarna ca se pare ca nu e chip sa gasesc izmene de iarna cu burta ca lumea. Recunosc insa ca mi-a ramas inima la o pereche de jeans pt gravide Juicy Couture absolut fenomenali, aratam in ei mai bine decat in oricare alta pereche pe care o am. Dar pretul m-a descurajat total...255 euro (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Barbatul ma incurajeaza sa-i iau insa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...

+Quote Post

83 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:47 AM