IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Cindy
post Jan 8 2009, 12:33 AM
Post #631

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Maàt @ Jan 8 2009, 02:23 AM) *
De la Erin Brockovich cred ca i se trage.

Si eu m-am gandit automat la asta! Mie imi place mult! Dar ambele sunt scurte..si incep cu E..ceea ce suna putin ciudat?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Observ ca majoritatea persoanelor sunt atrase de nume mai rare. Eu daca o sa am fata, vreau sa o cheme ca pe mine, primul nume.
Roxi, mai e foarte putin! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce repede trece timpul, parca ieri ne dadeai vestea entuziasmata ca ai ramas gravida..
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 8 2009, 12:36 AM
Post #632

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu-s cu nume rare. Nina e mama mea iar Theodora/Theodoros pentru ce inseamna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Jan 8 2009, 05:11 AM
Post #633

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

I se trage de la Aerin Lauder, am citit niste interviuri cu ea si mi-a placut. merge cu numele de familie, suna bine international.+plus semnificatia ambelor nume
Nu-mi plac prescurtarile de aia prefer numele scurte decat sa ti le stalceasca altii, si nu in ultimul rand si eu am un nume rar si mi-a placut impactul numelui meu asupra celorlalti toata viata, adica mereu am fost singura pe care o cunosteau cu numele asta, nu eram niciodata mai multe cu acest nume, in scoala, intre prieteni

Mor de ciuda ca nu pot sa dorm (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 8 2009, 12:54 PM
Post #634

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(sweet_girl @ Jan 7 2009, 11:33 PM) *
Eu daca o sa am fata, vreau sa o cheme ca pe mine, primul nume.

De ce, sweet? Niciodata nu am inteles psihologia deciziei asteia. Banuiesc ca e narcisism (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ?

Nici eu nu am scapat de vitamine, mi-a tinut medicul teoria chibritului ca trebuie sa fac rezerve pt bebe bla bla. Dar din fericire au doar Mg, acid folic, vitamina D nu-stiu-cat care fixeaza calciu si ulei de peste. Deci nu cred ca ma ingras de la ele, cel putin deocamdata nu am vazut nici o crestere.

+Quote Post
Cindy
post Jan 8 2009, 01:25 PM
Post #635

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(claudia_electra @ Jan 8 2009, 02:54 PM) *
De ce, sweet? Niciodata nu am inteles psihologia deciziei asteia. Banuiesc ca e narcisism (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ?

Ahh nu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pentru ca imi place numele.

This post has been edited by sweet_girl: Jan 8 2009, 01:26 PM

+Quote Post
Altheea
post Jan 8 2009, 02:18 PM
Post #636

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Clau, ce simti tu acolo sigur e bebelina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu la 19 saptamani il simteam destul de bine pe Dav. Ma bucur sa vad ca sunteti bine, abia astept sa nasca Roxi sa-i vedem minunea mica.
Nu va stresati cu kilogramele in plus, or sa se topeasca ele in juma de an. Eu am pus cam 24-25 si acum mai am doar 8 in plus, fara regim (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Antivergeturi nu am folosit decat uleiul de migdale dulci de la Aboca si n-am facut deloc, nici in timpul sarcinii nici dupa. Este foarte bun, plin de vit A si E si il dau si pe bebel cu el din cand in cand.
Romi, si tu tot fetita? Trebuie sa fii foarte fericita! Si vad ca sunteti mari, 25 de saptamani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 8 2009, 03:19 PM
Post #637

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Pun aici un link cu pozitii care se spune ca usureaza travaliul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.mayoclinic.com/health/labor/PR00141&slide=1
In loc de minge pot fi folosite perne, pilote, etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 8 2009, 05:29 PM
Post #638

Membru de Onoare

QUOTE(Altheea @ Jan 8 2009, 01:18 PM) *
Clau, ce simti tu acolo sigur e bebelina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu la 19 saptamani il simteam destul de bine pe Dav. Ma bucur sa vad ca sunteti bine, abia astept sa nasca Roxi sa-i vedem minunea mica.
Nu va stresati cu kilogramele in plus, or sa se topeasca ele in juma de an. Eu am pus cam 24-25 si acum mai am doar 8 in plus, fara regim (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Antivergeturi nu am folosit decat uleiul de migdale dulci de la Aboca si n-am facut deloc, nici in timpul sarcinii nici dupa. Este foarte bun, plin de vit A si E si il dau si pe bebel cu el din cand in cand.
Romi, si tu tot fetita? Trebuie sa fii foarte fericita! Si vad ca sunteti mari, 25 de saptamani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Altheeeeeeee, tocmai ma gandeam la tine azi si imi aminteam cum spuneai tu ca o sa scrii musai si dupa ce nasti. Bineinteles ca habar nu avem inainte cum ni se vor schimba vietile dupa! Ma bucur mult de tot sa aud de tine si va pup pe amandoi. Dav are multe fetite dintre care sa aleaga pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Jan 8 2009, 07:13 PM
Post #639

Musafir

http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCal...calculator.html

Pentru gravidutele noastre, sa calculeze culoarea ochilor la prunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 8 2009, 07:28 PM
Post #640

Membru de Onoare

pfff mai avem o sansa de ochi verzi (20%). iti dau de baut angel daca iese asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

83 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 04:07 AM