![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In poza aia unde sta asa intr-o parte si e in tinuta sexy cu pampers, zici ca e un ingeras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu vroiam sa vad mai multe poze din fatza domle, sa imi dau si io cu parerea cu cine seamana la falcutze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hai sa iti traiasca sa fie sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu vroiam sa vad mai multe poze din fatza domle, sa imi dau si io cu parerea cu cine seamana la falcutze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dorinta ti s-a implinit. Ne-a dat Rox un update la poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, sper ca bobocel are ceva rosu legat la manuta, ca eu deochi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa va bucurati de ea si ea de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo, la maternitate ne-au zis ca bebeii nebotezati nu se deoache (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Multumesc de urari. Haideti ca ma apuc sa deschid un topic nou sa povestesc experienta cu nasterea. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
e simpatica foc!! Si-are si cercei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxa, iti vine sa crezi ce ai stiut sa faci?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Abia astept:) Sara e o dulce, si are o fetisoara foarte expresiva.
Si eu ma gandeam cand am vazut cerceii, ca te-ai gandit la toate, nu ti-a scapat nimic. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina, ma crezi ca nu-mi imaginam ca arata asa d-soara care ne arata mai tot timpul fundul de la mine din burtica?
Da, cerceii i-au pus deja din maternitate. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxana felicitari, e superba (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) !!!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Draguta de ea si de mamica ei!!!! Nu pot sa cred ce fatzuca are!! Mare minune cu bebeii astia ! Are Sara bucurie ca nu stau mai aproape de ea, ca nu ar scapa de olecuta de bosoleala. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
poz(n)e noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:36 PM |
|